maandag 29 mei 2017

Hout beton schutting douglas antraciet

Douglas hout , douglas planken, douglas balken, douglas palen. Zo hebben wij Zweeds rabat Douglas in wit, lichtgrijs, antraciet en zwart. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop.


Klik op de afbeelding voor meer informatie. Naast de standaard betonnen onderplaten hebben wij ook speciale hoge onderplaten met een motief. Deze platen zijn verkrijgbaar met hout -, steen- en rotsmotief.

Hieronder vindt u alle geschikte tuinschermen in . Hout - betonschutting de ideale tuinafscheiding! Een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van de hout -betonschuttingen behoeft u geen fundering aan te leggen en de duurzaamheid is nagenoe. Deze schutting van topkwaliteit is een aanwinst voor iedere tuin.


De schutting is opgebouwd uit een combinatie van glad beton in de kleur antracietgrijs met een houten scherm van douglashout. Doordat het hout niet in contact staat met de grond is dit de meest duurzame schutting uit het KARWEI assortiment. Wij zijn al jaren specialist in het leveren en plaatsen van hout beton schuttingen.


Bij de aanschaf van een hout beton schutting heeft u een aantal keuzes: Gaat u voor de normale betonkleur of heeft u deze liever in antraciet uitgevoerd?

Voor een tuinscherm heeft u de keuze uit grenen, vuren, douglas en hardhout. Wilt u eventueel een afdeklat? U kunt optioneel een houten scherm vervangen door een . De hout - beton schutting glad is een combinatie van gladde betonpalen met diamantkop, een gladde onderplaat met daarop een tuinscherm van 180x1cm.


Het systeem is verkrijgbaar in basic grijs, modern antraciet en in gecoat zwart. Wanneer je kiest voor een hout - beton schutting van Jonk, dan kies je voor een . Groefweg bestaat de hout - beton schutting uit drie onderdelen namelijk de palen, de onderplaten van beton en de houten schutting, Vaak is het beton in zowel antraciet of de bekende grijze betonkleur verkrijgbaar. Overigens is de onderplaat die men altijd op elkaar stapelt (x cm) in zowel een stoer . Welkom bij de specialist! Juiste keurmerken, jr ervaring, goede referenties, scherpe prijzen, jr garantie.


Bestel uw hout beton schutting bij Online Tuinhout. Goedkope geïmpregneerde tuinschermen, onderplaten, sleufpalen en afdekkappen voor duurzame schuttingen. Hout beton schutting bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bij ons kunt u terecht voor complete hout beton schuttingen , of losse onderdelen.


Het hout van onze schuttingen is kwalitatief hoogwaardig FSC hout uit verantwoord bosbeheer. Daarbij krijgt u op grenen jaar en op hardhout zelfs jaar garantie. Bestelt u uw nieuwe hout en beton schutting bij Intergar dan profiteert u . Onze hout -betonschuttingen zijn ideaal voor implementatie op locaties waar de schuttingen veel te verduren hebben.

Door de betonopbouw voorkomt u dat de onderkant van uw schutting wordt aangetast door water, wind of gebruiksschade. Douglas - hout tuinscherm met fijnbezaagde verticale douglas tuinplanken. Geschikt voor toepassing in een hout - beton schutting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts