vrijdag 26 mei 2017

Keukenblad betonlook

Een betonlook aanrechtblad lijkt alsof het is gemaakt van beton. Dit blad heeft vaak vele voordelen ten opzichte van een blad dat van echt beton is gemaakt. Zo zal dit werkblad vele malen lichter zijn en zal het beter bestand zijn tegen water, vuil, reinigingsmiddelen en beschadigingen.


Het blad is daarnaast vele. Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Geen voegen, vele kleurtinten, diverse structuren en effecten. Datzelfde geldt voor de keuken, en daarbij komt deze DIY vast van pas! Zelf een keukenblad van . Gratis jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.


Geen enkel keukenblad oogt zo industrieel en robuust als dat van beton. Werkbladen van laminaat zijn zeer. Op zoek naar een betonlook aanrechtblad ?

Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Betoncire is makkelijk te verwerken en kan in dunne lagen van 2-3mm. Het is een waterdicht materiaal en dus ideaal . Stijlvol, robuust en met karakter: een werkblad van beton is een stoere eyecatcher voor de keuken.


Keukenbladen met betonlook. Beton Cire aanrechtblad - Betonlook keukenblad of werkblad zelf maken? Jouw aanrechtblad laten stucen in de betonlook ? Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar je krijgt er ook een waterafstotend en stevig keukenblad voor terug. De industriële en strakke stijl geeft jouw keuken totaal een andere uitstraling. Naast het keukenblad kun je ook de achterwand van de keuken laten stucen.


Innova ASWwerkbladen voor in de keuken zijn krasvast en hittebestendige keukenwerkbladen en beschikken over waterkering. De kunststof toplaag maakt het blad makkelijk in onderhoud en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. De werkbladen zijn verkrijgbaar in maten (2x 60cm en 3x 60cm) en 7 . Maak uw keuken af met een mooi aanrechtblad of achterwand keuken. Bekijk het aanbod in de GAMMA bouwmarkt of online.


Beton Ciré aanrechtblad : een aanrechtblad van betonstuc met ongekende mogelijkheden voor maatwerk. Direct een prijsindicatie! Ben je op zoek naar Beton Ciré keukenblad ? Heb je wensen of vragen over een betonlook keukenblad ?

Wij specialiseren in microbeton keukenbladen en beton cire keukenbladen. Wij adviseren vrijblijvend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts