donderdag 18 mei 2017

Houtafval ophalen

We maken onderscheid tussen A- hout en B- hout. A- hout is onbehandel ongelakt en niet-geïmpregneerd. B- hout is geverfd of verlijmd hout dat niet-geïmpregneerd is.


Bekijk de mogelijkheden voor uw gewenste . Zo hebt u recht op een aantrekkelijke premie van Vali-i-pac voor uw afvalhout.

Geldof Recycling verzorgt de inzameling en de recyclage van houtafval. Afvalhout kan perfect, mits de nodige behandelingen, gerecycleerd en dus hergebruikt worden. Afvalhout, zoals zaagresten of afbraakhout, wordt bij Gielen gerecycleerd om daarna een tweede leven te beginnen als grondstof in een productieproces (bv. spaanderplaten) of als groene brandstof in de energieopwekking. We plaatsen op uw bedrijfssite een container.


Deze wordt opgehaald op vooraf afgesproken momenten. Doordat uw pallets en houtafval door ons worden afgehaald komt u in aanmerking voor een Valipac-premie. LeBeck is erkend Valipac-operator.

Laat uw afvalhout eenvoudig, professioneel en snel ophalen. Wij bieden u de milieuvriendelijke en professionele oplossing waar u naar opzoek bent. Laat de gehele inzameling en verwerking van uw hout verpakkingen verzorgen door Recycling. Laagste prijs op de eindfactuur! Levering in jouw regio . In onze containers voor houtafval mag u zowel hardhout als zachthout plaatsen.


Houtafval container huren? Een verbouwing of klus zorgt vaak voor veel houtafval. Bij Hartog Containers kunt u met één klik op de knop een passende houtafval container huren voor een all-in prijs! U betaalt dus niks extra voor de levering, ophaling of afvalverwerking.


Wanneer uw gehuurde houtafval container vol is, . Zuidema neemt alle afvalhout in en biedt ook ruimte voor de op- en overslag van hout. Wij ontvangen uw houtafval graag. Om u optimaal van dienst te zijn, kunnen wij ook het transport aanbieden en het materiaal zelf ophalen. Sloophout en afvalhout ophalen met houtcontainers.


Verwerking van alles soorten houtafval.

Laat uw houtafval ophalen voor hoogwaardige afval hout recycling. Vul de gevraagde gegevens in, lees meer over de kosten en rond uw bestelling af. We leveren u de container de eerstvolgende werkdag. Bij de huur van een houtafval container is inbegrepen: het plaatsen en ophalen.


Van Kesteren zoekt naar een duurzame oplossing om hout te recyclen. Toegestaan: spaanplaat, pallets, keukenkasten en alle onbehandelde houtsoorten zoals vurenhout, hardhout etc. Niet toegestaan: Tuinhout zoals schuttingen, bielzen of geïmporteerd hout , hout vermengd met afvalstoffen, bomen en struiken. Het plaatsen, huren, ophalen en verwerken van het afval is in . Allereerst kunt u bij ons diverse containers huren waarin u uw afvalhout kunt verzamelen. U kunt uw hout afval eenvoudig verzamelen en wij zullen het professioneel en snel ophalen.


Gaat u houtafval afvoeren bij bijvoorbeeld bouw werkzaamheden of bij uw tuinverbouwing? NL heeft de beste containers beschikbaar voor het afvoeren van hout. Zowel voor bedrijven, als particulier!


Bij REST is iedereen welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts