dinsdag 16 mei 2017

Multiplex jachtbouw

In de maritieme sector heeft Bruynzeel al minstens jaren zijn sporen verdiend. Die kwaliteit staat nog altijd. Plaatmateriaal wordt niet verzonden ivm beschadigen.


Druk op plaatje voor grote weergave, Prijs incl. HECHTHOUT is een weer- en waterbestendig Okoume Multiplex welke al meer dan jaar zijn kwaliteit heeft bewezen in bouw en jachtbouw.

Gefineerd en garantie verlijmd multiplex. Hechthout staat voor duurzame kwaliteit met een minimum aan. De Amsterdamsche Fijnhouthandel heeft verschillende soorten plaatmateriaal op voorraad. We zijn gespecialiseerd in gefineerd multiplex. Da B zijde is technisch perfect maar mag een kleurgebrekje hebben, in de praktijk zie je dat overigens zelden.


Toepassingen: Okoumé garantie multiplex wordt met name gebruikt voor buitentimmerwerk en scheepsbouw. PRIJSLIJST Okoumé jachtbouw garantiemultiplex. Het tweede verschil: De prijs.

Deze Mahonie Garantie Multiplexplaten zijn flink lager geprijsd dan de Bruynzeel Suprahecht platen. Wilt u Mahonie garantiemultiplex kopen? Kom dan naar de Arnhemse Fijnhouthandel!


Decoratieve multiplex kan in keukens worden gebruikt maar ook in luxe jachtbouw. Speciale multiplex , beschikt over unieke eigenschappen waardoor het multiplex een bepaalde sterkte heeft. Er zijn verschillende soorten speciale multiplex.


Hierbij kan gedacht worden aan vliegtuigtriplex en kogelwerende . Multiplex exterieur platen zijn geschikt voor buitentoepassingen en vochtige ruimtes. Mulitplex exterieur kom je tegen in sterke dakconstructies, keuken en jachtbouw. International Plywood bv: Voorraadhoudend importeur van plaatmaterialen. Al ruim jaar zijn we onafhankelijke importeur.


We leveren alle soorten en maten multiplex , boards, spaan en OSB aan hout- en bouwmaterialenhandel en . Op het gebied van de scheepsbetimmering kunnen wij ook veel voor u betekenen. Van onderdelen van de jachtbouw zoals hout voor teak dekken en speciaal gefineerde platen tot grenen kraalschroten en lijsten voor de traditionele tjalken. Door het impregneren van de fineerlagen met speciale zouten wordt de brandwerendheid verkregen.


Evecom levert al ruim jaar Bruynzeel hechthout, Regina Mahonie en Occumé Garant triplex en multiplex aan de jachtbouwer en doe het zelf bootbouwer. Multiplex basisplaten geschikt voor een toplaag met fineer en HPL zijn: Okoumé multiplex.

Topkwaliteit voor elke toepassing. Het soortelijk gewicht van ca. Met name gevraagd in de jachtbouw. Welkom op de website van Van Styn.


Wij nemen u mee langs ons productenprogramma van topkwaliteit. Van hoogwaardig gefineerde multiplex platen, langs (geluidswerende of gewichtsbesparende) sandwichpanelen naar massief hout. Of het nu gaat om jachtbouw , interieurbouw of carrosseriebouw, ons bedrijf . Dat kan zowel een sierlijn zijn van multiplex en extra dik fineer als multiplex beplakt met HPL in sierlijn patroon.


Ook (akoestische) sandwichpanelen, wel of niet beplakt met . Woningbouw, theaterbouw, kantoorbouw, autobusbouw, jachtbouw , omkastingen. NIEUW: Koskisen Fins Multiplex. Maiburg is uw leverancier voor Koskisen Fins multiplex kaal en gemelamineerd.


Berken multiplex is duurzaam en sterk en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Maiburg levert een viertal verschillende productgroepen uit het totaalprogramma direct uit voorraad. Uitermate geschikt voor gebruik in buitentoepassingen, gevelbekleding, wanden en luifels, maar ook voor toepassing in de jachtbouw.


Door de goede eigenschappen van de plaat, is het met alle gereedschappen prima te bewerken. Bij buiten-toepassing moeten de platen ten alle tijden voorzien worden van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts