dinsdag 23 mei 2017

Oude zweedse klepbank

Vind zweedse klepbank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze zweedse oude keukenbank is zeer geschikt voor bij een eettafel of als pronkstuk in een grote hal of op een veranda!


Deze oude zweedse keukenbank heeft veel bergruimte onder de klep handig voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed en schooltassen. Koop of Verkoop zweedse klepbank op Marktplaats. Vintage zweedse klepbank , van donker hout, bekleed met kunstleer in donkerbruin.

De klep van de bank kan omhoog,. Prachtige en bijzondere, zeer oude bank uit dalarna in midden zweden. Bij Old BASICS kun je originele oude klepbanken in een mooie landelijke brocante stijl vinden. Zoek je een kleine (kinder) klepbank of juist een hele.


We houden van meubels met een Franse of Zweedse uitstraling. Het zijn stuk voor stuk geweldige meubels met een sfeervol oud en doorleefd uiterlijk. Over Zweedse keukenbanken In onze winkel vind je fantastische oude en antieke Zweedse keukenbanken.


Aan deze twee poten en die uitschuifbare lade herken je een Zweedse keukenbank, niet te verwarren met een klepbank uit het oostblok of de Balkan die geen uitschuifbare lade hebben.

Op de rugleuning zit een sierlijk golvende ran onder de klep zitten twee vakken. De zithoogte is: centimeter. Oud is Nieuw maakt klepbanken op maat.


Stijlvolle oude klepbanken uit Zweden. Deze oude Zweedse klepbank is zeer geschikt voor bij een eettafel of als pronkstuk in een hal. De bank is geschilderd in matzwart. Zweedse Klepbank 'De Zoete Inval'.


Deze landelijke eetbank of klepbank heeft naast een gezellige uitstraling ook heel veel bergruimte! Deze prachtige klepbank is zo weggetrokken uit de keuken van een boerderij uit Noord-Zweden. Het stro zat nog in de bank. Het oude meubelstuk was het middelpunt van de woonkeuken die dagelijks bevolkt werd door moeder- die met kinderen altijd aan de kook was – kinderen en . Koop en verkoop antieke, brocante en vintage klepbanken op BrocanteMarktplaats. Antieke Zweedse klepbank BROCANTJE VAN DE MAAND.


Dat levert oorspronkelijk en bijna onaangetast moois op. Net zolang tot de ziel van oude klepbanken , klokken, stoelen en kasten weer bloot ligt. Al vijftien jaar zijn wij een betrouwbaar adres voor uw aankoop van goede en goedkope brocante klepbanken en kasten.


OLD BEAUTIES de webshop voor oud brocante en stoer industrieel met af en toe een vleugje romantiek.

Vandaag hebben we eindelijk een klepbank gehaald bij Old Beauties in Nordhorn, Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts