dinsdag 30 mei 2017

Woood keet wit

Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. Woood opbergkist is een handige, stoere kist gemaakt van massief grenen in de kleur wit. Deze opbergkist vind je online bij Leen Bakker! Het Nederlandse merk Woood staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires met massief hout zoals grenen en eiken.


Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Woood kiest neutrale kleuren zoals grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items .

Aanbieding voor Keet speelgoedkist Woood wit en nog veel meer opbergkisten. Nu te koop bij Musthaves. Wordt u ook gek van al het speelgoed van uw kinderen wat door elke kamer slingert? In deze strakke opbergkist kunt u al het speelgoed van uw kinderen in één handomdraai netjes kwijt. Opbergkist Keet Wit Woood koopt u bij LiL.


Deze handige en stevige opbergkist is gemaakt van 1 FSC grenenhout. De kist is ideaal voor het opbergen van speelgoe maar natuurlijk ook andere spullen. Mooie en praktische Woood speelgoedkist hout Keet wit.


Ideaal voor het opbergen van speelgoed en knuffels.

Ook verkrijgbaar in grijs. Uitgebreide collectie online. Topservice, klanttevredenheid! Woood Keet opbergkist wit shop je bij Robin Design!


Deze speelgoedkist Keet van Woood is gemaakt van massief grenen. In deze opbergkist kunnen een hele hoop knuffels zodat deze. Al het speelgoed op één plek: Dat is de droom van iedere ouder. Een kind kan de was doen. Bekijk de WOOOD Keet speelgoedkist van wit massief grenen bij Basiclabel.


Snel, eenvoudig, en gratis bezorgd! Uit voorraad leverbaar en dagen be. De speelgoedkist Keet van het merk Woood is gemaakt van grenen en is wit geverfd. De kist heeft een opening aan de voorkant waaraan je de deksel kunt vast pakken om de kist te openen.


Aan de zijkanten van de kist zitten uitsparingen, waardoor je de kist gemakkelijk op kunt . De deksel sluit door middel van een veer. Met deze kist verzamel je alle speelgoed op één plek, dit maakt opruimen en ordenen wel heel. Stijlvolle houten opbergkist Keet van Woood. Deze wit massief grenen opbergkist met een horizontale v-groef belijning wordt geleverd als eenvoudig .

Gemaakt van massief grenen, afgewerking in de kleur Wit. De kist is gemaakt van massief grenen en heeft een horizontale v-groef belijning. Deze kist is dus niet alleen handig, het zal ook nog leuk staan in uw huis.


Dit artikel wordt ongemonteerd geleverd met een duidelijke montage-instructie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts