maandag 22 mei 2017

Stift om hout bij te werken

Kleur: Dark, medium en light. Lakachtige, intensief dekkende inkt. Met deze meubelstift kunt u kleine beschadigingen en krassen perfect bijwerken en daardoor onzichtbaar maken. Reparatie stiften worden gebruikt om kleine krasjes en beschadigingen snel weg te werken.


Deze meubelstiften zijn geschikt voor iedere houtsoort.

Ideaal dus om krasjes en beschadigingen op houten meubels, vloeren , trappen, etc makkelijk en snel weg te werken ! Retoucheerstiften worden gebruikt om kleine krasjes en beschadigen snel weg te werken. Vooral bij meubelen die met een kleurlak zijn behandeld kan je met een reparatiestift snel even een plekje wegwerken. De stiften zijn waterbestendig.


Voor het beste resultaat adviseren wij om de krassen eerst goed te reinigen met een Eco Woodcleaner . Diepere krassen en gaten kunt u met de . Zij kunnen u zeker verder helpen en advies geven bij uw probleem. Nog een handige tip: Vaak kunt u de schade declareren .

Bijwerkstift donker eik. Brico gebruikt functionele en. Bestel uw Riverdale woonaccessoires en Josh armbandenbij Hetadreswebshop. Markeerstiften of merkstiften zijn er in vele soorten.


Er zijn merkstiften om dingen mee in te kleuren, merkstiften om kleding mee te markeren of beschilderen. Ook zijn er merkstiften voor meubelen om meubel beschadigingen weg te werken. Of wat te denken van een oliemarker waarmee je deuren en scharnieren kunt oliën. Bijwerkstift voor leren meubels - je hoeft niet altijd een vakman in te schakelen. Eigen teksten wrijven op hout ? Veel kleine beschadigingen kun je zelf herstellen.


De onderlinge combinatie mogelijkheden van één set met de basis- stift zijn legio. Leuke (en nuttige) dingen om bij u thuis te gebruiken of neer te zetten, of om iemand . Een kleurstiftenset bestaat uit een 3-delige bijwerkstift en een stopwas staafje op kleur. Kleine beschadigingen kunnen met stopwas worden opgevuld.


Met de stift kunnen krasjes en kleine beschadigingen worden ingekleurd. Geen permanent herstel, maar slechts om te. Je brengt met de spatel een kleine hoeveelheid was aan op de beschadigde plek en krabt overtollige was-resten met de spatel weg, zo eenvoudig is het.

De was is verkrijgbaar in verschillende sets van drie kleuren. Deze waskleuren kunnen met elkaar worden gemengd om houtnerven netjes bij te kunnen werken. Het hout wordt met een mes rond gesneden, met een klein schaafje beschaaf en door middel van een hol schaafje daarin eene kleene . Hoofd-Vestilen te maaken.


De beschrijving dezer vijf Figuuren vindt men $ 4-6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts