donderdag 25 mei 2017

Blokhut planken 28 mm

Vind planken 28mm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wilt u zelf een mm dikte blokhut bouwen of delen van uw blokhut vervangen of een tuinhuis bouwen van onbehandeld blank vuren blokhutplanken ? Er is mes-en-groef aanwezig, vanaf 34mm zijn de profielen met 2 . Met deze extra brede douglas blokhut planken bouwt u uw eigen schutting of zijwand voor uw pergola en veranda.

De robuuste planken zijn uiteraard geschaafd en hebben een blokhutprofiel. De handige mes en groef verbinding zorgt ervoor dat u makkelijk zelf de hoogte kunt aanpassen. De bijbehorende palen zijn 1x . Ons assortiment blokhutdelen bestaat uit 1e kwaliteit grenen, vuren - noord zweeds of lariks douglas hout. Verder heeft u de keuze uit onbehandeld hout of geïmpregneerde blokhutdelen.


Onze planken hebben veelal een dikte van 28mm en de lengtes zijn variabel. Neem gerust contact met ons op, .

En met wind en water dichte hoekverbinding. Natuurlijk bestaat het assortiment ook uit diverse soorten stapelbare planken , zoals rabat, potdeksel en blokhutprofielen. Deze tand-en groefplanken (ook blokhutplanken of blokhutprofiel genaamd ) zijn eenvoudig in de gleufpalen in te schuiven. Blokhutprofiel vuren geschaafd 28mm per mbestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer.


De gleufpalen hebben een opening van mm waardoor de planken er perfect inpassen. Enkel de onderste plank dient . Ze zijn doorgaans dikker dan bijvoorbeeld rabatdelen of puntschroten met een dikte van 28mm in plaats van 18mm of . Vraag vrijblijvend een offerte aan. Herkomst: Noord- en Midden-Europa.


Bij houtkenners zeer geliefd om de goede . Deze blokhutprofielen komen uit de eerste keuring. Dit hout is circa duurder dan de gemiddelde prijs van vuren. Het is echter wel een rustiger . Maak uw eigen blokhut met de planken van Warentuin!


Met deze stevige planken van Garden Network kunt u uw eigen blokhut bouwen of uitbreiden.

Dit artikel kan enkel in combinatie met een blokhut van Garden Network (Warentuin) besteld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts