dinsdag 23 mei 2017

Ijzeren palen afsluiting

Een duurzaam alternatief voor de houten palen , zijn vierkante ijzeren palen. Deze zijn aan de binnen- en buitenkant sendzimir verzinkt en groen of zwart gecoat. Ook andere kleuren zijn mogelijk mits een toeslag.


Verscheidene lengtes zijn mogelijk: 5m - 8m - 1m - 35m - 2 . Deze maken dat je een stevige afsluiting krijgt.

Een spandraadhouder wordt bevestigd op de metalen palen. Dankzij het gebruik hiervan blijft de spandraad steeds mooi op zijn plaats Dit wordt vooral gebruikt bij de klassieke tuindraad ( met gelaste draden) zonder bovenbuis. Ook toepasbaar bij een afsluiting met geweven tennisdraad zonder bovenbuis. EINDBETONPAAL 275CM GLEUF 35MM. Zo kun je metalen palen kopen in het groen, zwart of antraciet, rond of hoekig, hoog of laag… bij ons vind je het allemaal!


Bovendien zijn de metalen palen voor jouw tuin bij Makroshop. Ontdek ons ruim aanbod metalen palen. Indien u uw afsluiting draadpanelen wilt vastmaken aan de dubbele Napoli poort van Giardino heeft u deze klemmen nodig.

Het is niet mijn idee, ik heb alvorens ik zelf de afsluiting plaatste mijn ogen de kost gegeven toen professionals de draadafsluiting bij de buren plaatsten. Iedereen kent de tuinschermen in hout tussen betonnen palen , hetgeen vrij zwaar en robuust over komt. Dit geeft een veel minder zware en een esthetisch veel mooiere afsluiting rondom . Vind ijzeren palen op Marktplaats. Op zoek naar palen voor een tuinscherm?


Voor iedereen een voordeel. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod.


We wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen in groene draa zonder betonplaat, over een lengte van m rechtdoor, zonder bocht. Het terrein is vrij en toegankelijk. Een tuindraad is een populaire en snelle manier om je tuin af te bakenen. Scherm opgebouwd uit geschaafde planken van 15x120mm. Wij tonen je hoe je een.


Gevezen met inox vijzen M4x30. Dit scherm wordt geplaatst in houten (gleuf) palen , betonpalen , metalen palen of aluminium palen. Werk je tuinafsluiting en je tuinhout af met een van onze accessoires zoals een afdekkap, een afwerkingsprofiel, een beugel, een Bekaclip, een draadspanner, een grondgrendel, een hekwerkring, een klem, een muurprofiel om je afsluiting te bevestigen aan je muur, enzovoort. De meeste accessoires zijn verkrijgbaar in de .

Tuinomheining uit hout inclusief betonpalen (tussenpalen , hoekpaal, buitenpalen ). De omheining dient door uw zorgen afgebroken worden en getransporteerd worden. Oude poort met een beetje herstellingswerk, lasnaden losgekomen. Gemotiveeerde tuinman gezocht!


Kastanje omheining voor pluimvee en windscherm voor de hokken. Estrade panelen met metalen palen. Tuinafscheiding van geplastificeerde draadafsluiting. Geplastificeerde draadafsluiting.


Groene palen en bovenbuizen. Zowel verkrijgbaar in groen gelakt als zwart gelakte uitvoering. Palen zinkgefosfateerd en groen gelakt, draadhouder en kap.


Palen : wanddikte 50mm - paaldiameter 48mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts