maandag 15 mei 2017

Hout van bob leeuwarden

We streven er naar om voor iedereen de ideale oplossing te bieden. Niet alleen onze materialen zijn op maat maar ook. In onze winkel is alles aanwezig voor de echte doe-het- zelver.


Ook hebben we vele soorten hout die direct op maat gemaakt kunnen worden. Een stukje nalatenschap van winkeloprichter Bob van Daalen. De winkel staat bekend om hout op maat, de precisie waarmee ze werken en de ruime keuze in hout en aanverwante artikelen.

Tom de Witte en Wim Woudstra namen in . Houthandelaar Bob van Daalen is inmiddels al jaren een echte Liwwadder. En bij velen bekend vanwege de poëtische teksten waarmee hij zijn houtwaren aanprijst. De speciaalzaak aan het Noordvliet is uitgegroeid tot een icoon in het Leeuwarder bedrijfsleven. Wij zagen het precies op maat. De doe-het-zelfwinkel van Bob van Daalen is al jarenlang dé specialist voor elke klusser.


Wij houden het graag simpel en bieden iedereen het beste advies. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

Van Daalen werd bekend door zijn humoristische dichtregels waarmee hij zijn handelswaren in zijn zaak aan het Noordvliet aanprees. De bekende houthandelaar Bob van Daalen is maandag overleden. DHZ Bob van Daalen in Leeuwarden.


Het treffen van voorbereidingen om te komen tot winkelbedrijf in hout , board en zgn. Pas gratis deze tekst aan. Na jaar draagt de dichtende houthandelaar Bob van Daalen uit Leeuwarden zijn zaak over aan zijn opvolgers. Hout van Bob Doe het zelf zaak Leeuwarden. Standplaats Harlingen, bedient ook Leeuwarden.


Houthandel en zagerij, gespecialiseerd in toelevering van aannemers in de restauratiesector, en de traditionele houten scheepsbouw. Tevens hebben wij hout voor de tuLees meer. Sinds enige weken heeft dit humoristische en vaak ontwapenende genre zijn eigen Vondel: Bob van Daalen. Jij naar Leeuwarden en ik hier in Bloemendaal. Op zakenreis ik naar Leeuwarden en dat contact voor even was vertrouwd.


Tja Bob wie kent hem niet , ik ga wel jaar terug om wat hout te halen bij pop, met al die spreukjes, een knappe verschijning tussen de vele keuzen en soorten hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts