vrijdag 12 mei 2017

Massief tropisch hout

Daniel Decadt NV heeft tal van tropisch hardhout op stock in alle afmetingen. Kan geschaafd en gezaagd worden. Alle soorten hardhout in onderstaande tabel zijn op stock.


Klik op de houtsoort voor meer info. Die kunnen op alle maten verzaagd en geschaafd worden.

Er kunnen met de 4-zijdeige schaafmachine ook planchetten gestoken worden. Thiels uit Herselt biedt een erg uiteenlopend gamma massief hout aan voor particuliere en professionele klanten. Zowel tropisch hout als loof- en naaldhout is bij ons in ruime volumes beschikbaar, zodat wij voor elke klant het juiste type massief hout kunnen leveren.


Bovendien kunnen wij alles op maat zagen en schaven . Verkiest u het warme van massief parket, de charme van de plankenvloer? Of de onderhoudsvriendelijke laminaatvloer? Bekijk de verschillende in onze toonzaal.


Deze poortjes passen perfect bij de hardhouten tuinschermen Massief , maar kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden.

Hout : bankirai - tropisch hardhout. Afmeting: 1hoog x 1breed. Hang en sluitwerk in RVS en aluminium. Heeft u een vraag over dit artikel of heeft u hulp nodig bij een berekening? De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Massieve Jatoba vloer ( tropisch hardhout ) circa 35m². Alles tesamen voor 1euro Te. Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuuranhydride. Hierdoor krijgt het hout kenmerken die lijken op die van ( tropisch ) hardhout.


Algemeen: Accoya is qua duurzaamheid en dimensiestabiliteit . Garde-manger en bois tropicaux style Coloniale Armoire en bois tropicaux. Opent naar binnen, naar links. MASSIEF HOUT lijst met houtsoorten onderaan deze pagina.


Bij ons op voorraad : In onze voorraad hebben we circa 1houtsoorten. De meeste houtsoorten hebben we in meerdere diktes. Per dikte zijn er weer meerdere lengtes en breedtes.

We kunnen dus vele indelingen maken! Houthandel De Deurwaerder Fr. Zo kunnen wij u steeds het juiste hout leveren. Daarnaast bieden we ook eik, beuk en populier aan. Ook tropische houtsoorten hebben soms duidelijke groeiringen met name wanneer zij stammen uit gebieden met verschillende vochtigheidsseizoenen.


Ondanks de behandeling kan de kleur van het hout veranderen door plaatsing in direct zonlicht of kunstlicht. Massief hout is erg gevoelig voor schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts