donderdag 18 mei 2017

Thermo ayous poort

Bovendien is het prijskaartje voordelig. De thermische behandeling van tropisch zachthout maakt dat deze bekleding behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2. Dit zachthout laat zich heel gemakkelijk verwerken. Wat betreft het uitzicht ziet . Op zoek naar Thermo Ayous Latten Multi ?

Bekijk ons assortiment op Ecohout. THERMISCH GEMODIFIcEERD HOUT. Ayous hout wordt bij een thermobehandeling verwarmd tot minimaal 215°C.


Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan. Het thermisch hout is na deze behandeling te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Poort bekleedt in ayous thermo free willy 2. Poort is voorzien van driepuntsluiting en standaard inox kruk. Door zijn jaar ervaring is Schrijnwerkerij Lens, de ideale .

Dankzij de therrmische behandeling wordt dit zachthout opgewaardeerd tot de levensduur van tropisch hardhout. Zowel thermo ayous al tropisch hardhout hebben de hoogste duurzaamheidsklasse 1. Thermo ayous is thermisch behandeld tropisch zachthout. Zijn grootste voordeel is hierbij de prijs. De prijs van dergelijk . Gevelbekleding in ayous. Meer info over thermisch behandeld hout.


Houtsoorten Padouk Het kernhout van Afrikaans Padoek is fraai oranjeachtig rood. Bij blootstelling aan licht verkleurt deze tint snel tot vaal. Horizontaal te plaatsen blokprofiel met korte tan in Ayous thermo FSC voor gevelbekleding. Volledige uitbouw afgewerkt in thermo ayous , verticaal geplaatst met een open voegje. Afwerking overkapping met garagepoort in afzelia, verschillende breedtes die willekeurig geplaatst zijn.


Overzicht gerealiseerde . Deze houtsoorten zijn tevens ook onderhoudsvriendelijk: Padoek (ofwel Padouk), Afrormosia, Afzelia DoussiĆ©, Iroko, Thermo - Ayous. Zo krijgt u een hout dat onbehandeld kan worden gebruikt en de uitstraling heeft van exotisch hardhout, voor een klein budget. Ayous is na thermische behandeling ook een zeer mooie houtsoort . Als u vaak gebruik maakt van uw tuin is het niet zo fijn om telkens op een bakstenen muur te moeten kijken.

Een tuin is een onderdeel van onze woning dat toch in connectie staat met de natuur. Daarom is het fijn als we diezelfde sfeer kunnen doortrekken naar alle elementen binnen deze ruimte. Nies bvba is een familiaal bedrijf waar kwaliteit van materiaal en service voorop staat. Alle info hierover in onze.


Een tuinscherm, poort of zonnewering uitwerken in dezelfde hout-. ThermoWood of thermisch naaldhout (HOTwood) is het alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Ontdek hier de voordelen van HOTwood gevelbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts