donderdag 18 mei 2017

Hout machines tweedehands

Op zoek naar een specifieke machine voor je houtwerk ? Je wilt er niet teveel voor betalen want het is voor sporadisch gebruik? Of voor jou hoeft de machine niet gloednieuw te zijn maar wel perfect werken? Machines tweedehands - Goossens-Santens . Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om samen met u naar de juiste oplossing te zoeken.


Van advies tot levering en onderhoud aan uw houtbewerkingsmachines , we helpen u graag.

Het assortiment houtbewerkingsmachines omvat kleine handgereedschappen alsook grote productielijnen. Houtbewerkingsmachines aangeboden en gezocht tegen aantrekkelijke prijzen. De handel in gebruikte machines moet daardoor tegemoet komen aan verschillende eisen. Handwerkslieden zijn op zoek naar eenvoudige zagen, schaven en timmermachines.


IndustriĆ«le bedrijven zijn op zoek . Houtdraaibanken, schuurmachines, zaagmachines, freesmachines, boor en schroefmachines zijn daarbij onmisbaar. Ook is een combinatie van machines mogelijk d. Voor het verwijderen van zaagsel en stof tijdens het houtbewerken zijn er diverse hout mot afzuigmachines. Elektrische hoog- laag verstelling.

Aangedreven rol in ondertafel. De gratis zoekertjessite voor tweedehands. HM wepla ramenfrees binnen kant vleugel Asgat MM glaslat wordt nadien uitgezaagd zonder hout verlies.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek bedrijf kantoor, werktuigen machines , houtbewerking. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! U wil uw oude betonvloer opschuren?


Dit toestel kost in de winkel meer dan 8euro met . Bandschuurmachines van BATKO zijn oerdegelijk en relatief goedkoop Voor slijpen, schuren en polijsten van staal, hout en glas Voor de professi… € 1700. Specialist in tweedehands en gebruikte machines. Naast de tweedehands houtbewerkingsmachines, bieden wij onze klanten ook een volledig en hoogwaardig gamma nieuwe houtbewerkingsmachines, stofafzuigingen en . Vergelijk bedrijven in de regio Waregem Rogiers-Vanpoucke, Robaco, Leuco, Seyna,.


Zaterdag: enkel op afspraak. Zon- en feestdagen: gesloten. ROGIERS-VANPOUCKE NV - WAREGEM. Welkom bij Gerretsen Wijhe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts