donderdag 25 mei 2017

Keezenspel 6 personen

Keezen kan worden omschreven als . Lees hier de spelregels voor een potje keezen met spelers. Je kunt alleen of in een team van. Keezbord spel tot personen Luxe Hout.


Als u de tussenstukken ertussen uit haalt, dan kunt u met personen spelen. Dit spel kan later eventueel nog worden uitgebreid naar een acht persoons versie .

Aanvulset van naar personen. Bij personen gebruik bijvoorbeeld dus 5x een kaartspel. Waarom zitten er jokers bij de kaarten, en wat doe je . Met deze set kunt u uitbreiden naar personen door middel van twee extra puzzelstukken. Het dubbelzijdig speelbord is van blank . Het spel waarbij de speelkaarten aangeven wat er gaat gebeuren, hilariteit en spanning gegarandeerd. Dubbelzijdig speelbord van blank gelakt multiplex x . Het artikel is momenteel uitverkocht, stuur ons een mail voor meer informatie.


Speelwijze: Je speelt het spel in tweetallen.

Compleet met houten pionnen en decks speelkaarten. Velden voor de pionnen verdiept. Het keezenspel wordt geleverd in een mooie bedrukte verpakking en inclusief houten pionnen,.


Afbeeldingen van Keez aanvullingsset van naar personen. De aangepaste spelregels en de extra. Adviesleeftij vanaf tot jaar. Ieder speler krijgt de eerste ronde kaarten per persoon. Bij spelers is aan de spelers zelf te beslissen of zij met of met 1½ spel kaarten spelen.


Te vinden op de -pagina van de Sport- en. Het persoonsbord en het persoonbord kunnen nog verlengt worden. Met keezbord the Battle heeft u een nieuwe variant op het bordspel keezen.


Je kan het ook spelen met kinderen vanaf jaar. Inclusief spelregels in NL, F, E. With players you play with 1. Community: (no votes).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts