maandag 29 mei 2017

Vuren trap of hardhout

Een trap kiezen is niet altijd even eenvoudig. En dan heb je ook nog de keuze in veel verschillende houtsoorten. Zoals het veelgebruikte vurenhout , of hardhoutsoorten als eiken en mahonie.


We zullen hierbij enkele voor- en nadelen van de beide houtsoorten bespreken, zodat u een weloverwogen keuze. Vurenhout is een naaldhout en daarmee een zachte houtsoort. Nederland zijn van vurenhout gemaakt.

Het is dus de meest voorkomende en gebruikte houtsoort voor trappen. Wilt u uw trap bekleden dan is vurenhout hier zeer geschikt voor. Laat u uw trap niet bekleden dan is het van belang dat u . Vuren is wel erg cheap, en de kans dat dat gaat werken is wat groter dan bij hardhout zegmaar. Ik heb werkelijk geen idee wat het plaatsen van een trap kost, maar weet wel dat extra opties meestal flink overpriced zijn, dus misschien is die vuren trap laten plaatsen, daarna slopen en er een andere trap.


Nu hoor ik dat het vurenhout wel erg snel kan gaan slijten. Wat is jullie ervaring, en wat kun je er aan doen. Notenhout laat zich makkelijk bewerken en afwerken.

Amerikaans noten is geader violetbruin van kleur met een fijne nerf en een gevarieerde tekening. Welk houtsoort kies ik voor mijn trap ? Een veel gestelde vraag bij Houtentrappenwinkel. Er is keuze in veel verschillende houtsoorten. De meest voorkomende houtsoort is vurenhout. Waarom kiezen de meeste klanten voor vurenhout ? Het is de meest voorkomende en gebruikte houtsoort voor trappen.


Voor het bekleden van een trap vurenhout hier zeer geschikt. Voor ons nieuwbouwhuis wil ik twee trappen laten maken. De treden zelf en leuningen wil ik graag in eikenhout maar de stootborden, spijlen en zijbomen zullen wit worden. Om de trap niet onnodig duur te maken kunnen deze witte onderdelen van een andere houtsoort gemaakt worden.


Want wanneer kiest u voor een vurenhouten trap ? Wanneer u de trap wilt gaan bekleden met vloerbedekking is vurenhout een prima houtsoort. Ook voor zoldertrappen en keldertrappen , die relatief minder vaak worden belopen is vurenhout geschikt. Het voordeel van vurenhout is dat het . Vaak wordt ons gevraagd wat de beste houtsoort is voor het maken van een goede, slijtvaste trap.


Het juiste antwoord hangt af van vele factoren en niet in het minst van uw persoonlijke wensen.

Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke uitstraling en moet passen bij uw interieur. Anti-slipstrip, Dubbelkwart trap , Hardhout , Trapspijlen. Dit type hout is van het zachte soort. Vanwege de aantrekkelijke prijs en duurzame karakter is vurenhout het meest populair voor de productie van trappen. In deze woonkamer is een rechte open trap geplaatst.


De bomen zijn van vurenhout gemaakt, welke dekkend wit zijn afgelakt. De linkerboom is in Z-model vervaardig zodat de treden hier lijken te zweven . Deze trap wordt geleverd inclusief stootborden (het verticale stuk hout tussen twee treden) van € 1– € 2per trap. Exclusief plaatsen heb je deze trap voor gemiddeld € 92 inclusief het plaatsen van de houten trap betaal je . De keuze van de houtsoort bepaalt mede de uitstraling van een trap.


De prijs van de verschillende houtsoorten varieert eveneens. De kwaliteitsverschillen tussen de verschillende hardhoutsoorten zijn voor een trap die binnen wordt geplaatst bijna te verwaarlozen. Een vurenhouten trap moet welliswaar enigszins . Halfslag trap van mm massief vuren traphout , geleverd door houtentrappenwinkel. De trap wordt in losse onderdelen. Iedere trap van houtentrappenwinkel.


Naast vuren zijn onze trappen ook leverbaar. Deze houtsoort wordt tegenwoordig steeds minder gebruikt trappen vanwege de grote afwijking in kleur. Deze houtsoort is sterker in vergelijking met vurenhout en gaat daarom een stuk langer mee zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts