donderdag 18 mei 2017

Verlichting trap led

Niet alleen op TV worden trappen verlicht met led strips. Ook onze klanten draaien hier hun hand niet voor om! Net zoals niet iedere trap hetzelfde is, is ook de trapverlichting op meerdere manieren toepasbaar.


Verlicht u de hele trede of alleen maar het loopgedeelte in het midden? Plaatst u een led strip onder elke trede of .

Een donkere trap is levensgevaarlijk. Een misstap kan al snel pijnlijke gevolgen hebben. Trapverlichting komt de veiligheid ten goede en voorkomt ongelukken. Nog een tip: koop LED - verlichting voor je trap.


Bent u op zoek naar trapverlichting led ? Uitgebreid aanbod LED - verlichting voor boven de trap aan scherpe prijzen. Een goede verlichting is een sfeerbrenger in huis.

Het is ook belangrijk op het vlak van veiligheid. Uw eigen veiligheid maar ook die van uw geliefden! Met onze LED inbouwspots voor de trap komen deze twee elementen van aangenaam wonen samen.


De trap is een plek in het huis waar we ons niet voortdurend . Naar welk soort LED trapverlichting u ook op zoek bent, in ons ruime assortiment LED lampen en LED spots vind u altijd een passende LED verlichting voor uw trap ! Twijfelt u, of zou u graag een specifiek advies willen, neem dan contact op met een . Vroeger bestond de verlichting uit gewone lampen die in een holte in de muur naast de trap geplaatst werden. Dat tijdperk is gelukkig al lang voorbij. Dankzij led -strips kan de verlichting op eender welke plaats in, op en rond te trap geplaatst worden. Bespaar vandaag nog tot op uw energierekening!


Bekijk ons grote assortiment in LED verlichting , LED spots, LED strips en meer! Dit interactieve led trapverlichting systeem is ontwikkeld voor trappen , trappenhuizen en gangen. De treden worden automatisch verlicht.


Bekijk en bestel uw led verlichting voor de trap op lampenlicht. Led strips voor trapverlichting, complete doe het zelf pakket met alle kabels en aansluitmaterialen. Een trap wordt meestal niet verlicht.

En als je hem al verlicht , dan over het algemeen door een lamp in de gang en een lamp op de overloop te installeren. Wat echter een veel spannender effect geeft, is het installeren van LED -strips onder elke traptrede. Dit geeft je trap een stoere, . See more ideas about Led strip. Ook inbouwspots in de trap , vloer of muur laag bij de grond zijn een goede manier om trap en hal te verlichten.


Neem hiervoor geen halogeenspots, deze worden immers heel warm, maar LED lampen of spaarlampen. LED verlichting op de trap kan je hier kopen, ontdek alles over het aanleggen van led trapverlichting op onze blog! Een vriend van wilde graag ledlicht onder zijn trap , en vroeg mij om hem hierbij te helpen.


Om u ook de mogelijkheid te geven dit thuis te realiseren, heb ik hieronder de stappen uiteengezet zodat u die kunt volgen. Hiernaast ziet u de maten die hij heeft gebruikt, dit is als voorbeel bij u zullen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts