vrijdag 12 mei 2017

T4all schraag

Metalen schraag met een draagkracht van 1kg. Op zoek naar artikelen van T4ALL ? Artikelen van T4ALL koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. T4ALL metalen schraag met een belastbaarheid tot maximaal 1kg.


De schreeg is 80cm breed en 79cm hoog.

In hoogte verstelbare metalen schraag van T4ALL. Belastbaarheid tot 1kg. Nettogewicht (KG): Kg. De T4ALL schraag is een handig hulpmiddel bij uw (klus)werkzaamheden.


Dankzij het functionele design kan de schraag ingeklapt in elkaar worden geklikt, waardoor u hem in combincatie met het geïntegreerde handvat eenvoudig kunt meenemen. De bovenkant is voorzien van een toplaag die ervoor zorgt dat producten . Afmetingen: 9x 4x 7mm. Schragen zijn inklapbaar.


Uw verlanglijstje wordt slechts tijdelijk opgeslagen.

om het langer te bewaren. Hoogte7mm breedte7mm diepte4mm. Set van metalen schragen van t4all. Productgroep, Klapschraag. Beschikbaarhei Beschikbaar.


T4ALL SCHRAAG , 780X480X780MM, SET VAN STUKS. Nog niet beoordeeld Geef beoordeling. Dit om bijvoorbeeld rugklachten te voorkomen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor schragen aanbied. Dagelijks nieuwe aanbiedingen!


Voor 20:uur bestel morgen in huis. Zoek naar metalen schraag op Kelkoo. Vergelijk alle metalen schraag aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. T4ALL TRANSPORTHULP, 58X30CM, MDF, 200KG.


We leveren ook in hoogte verstelbare schragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts