maandag 15 mei 2017

Robuuste salontafel marktplaats

Koop of Verkoop robuuste op Marktplaats. Vind salontafel robuust op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind robuuste salontafel op Marktplaats. Industriele salontafels op maat !

Wij maken stoere robuuste industriele eetafels en salontafel op maat. Tafels van staal gecombineerd. Te koop aangeboden deze massieve robuuste eikenhouten salontafel. Geen lagere biedingen via e-mail. Aangeboden is een prachtige robuuste houten tafel, in mijn opzicht gebruikt in de woonkamer.


Hij is dus gebruikt, maar hij is in zeer uitmuntende staat. Zie ook mijn andere advertenties! Mooie robuuste salontafel !

Deze tafel is mooi en zonder beschadigingen. Heerlijk zwaar en robuust en daardoor stoere uitstraling! Robuust houten salontafeltje 60x60x45cm. Gaat weg ivm samenwonen.


Wilt u liever een andere afmeting dan kunt u contact met mij opnemen. Gemaakt van hardhouten brugdelen. De tafel is twee jaar gebruikt. Hier gebeurt u niets mee. Helaas is hij nu te groot voor onze kamer.


Landelijke unieke oude doorleefde houten salontafel no. Zie andere advertenties van best for home. Salontafel is jaar oud.


Mooi groot (120x120x40cm) robuuste tafel met een mooi patroon. De maten zijn (hxlxb) 40x150xdoe een leuk bod en deze eyecatcher is van jou! Op te halen in beverwijk.


Massief teakhouten salontafel met uniek design.

Winkelwaarde ruim € 80- (zoek op rofra). Doe een goed bod en wie weet staat deze robuuste en prachtige tafel binnenkort in uw (woon)kamer. Deze zeer mooie en robuuste salontafel is gemaakt van dikke massieve eikenhouten balken met als onderstel een stoer stalen frame. Vanwege aanschaf nieuwe salontafel mag deze van eigenaar wisselen.


Prachtige zware salontafel van teak met onderplank waar je lekker tijdschriften en de bankdekentjes kwijt kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts