woensdag 14 juni 2017

Afdekzeil wit 3x4

Bescherm uw goederen en producten met ons afdekzeil 3xmeter. Deze zeilen bieden bescherming tegen weersomstandigheden en. Gebruik voor het afdekken of afschermen een afdekzeil van Waterborg! Ook zeer geschikt als grondzeil!


Zeer voordelig bij BTN de Haas!

Stevig PE afdekzeil van 1gr. De dekzeilen zijn rondom voorzien van s. Afdekzeil 3xmeter wit. Let op: de daadwerkelijke afmeting van de dekzeilen kan met maximaal afwijken. Denk dan altijd eerst na over deze twee vragen: voor hoe lang wilt u het zeil gebruiken en waar gaat u het voor gebruiken? Het ene zeil is namelijk ideaal voor lang.


Als u het dekzeil invouwt is het ook ideaal te gebruiken als stevige afdekhoes. Deze afmeting is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en wit.

De zeilen zijn verkrijgbaar. Vind afdekzeil 3xop Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dit Sencys dekzeil is uit polyethyleen gemaakt en heeft aluminium oogjes geplaatst op één meter van elkaar. Met deze, kunt u uw tuinmeubels, uw zware.


Wit 650gr PVC afdekzeil met 18mm zeilringen (nestels, ringogen). Omgezoomd en een stevige rand met PVC pees. Het dekzeil is waterdicht en heeft een oppervlakte van vierkante meter. Dit zijn dekzeiltjes van 1gr.


Het zijn DE afdekzeilen voor een korte gebruiksduur en voor weinig geld! Elke afmeting hebben we beschikbaar in Groen, Blauw, Oranje en Wit. De afdekzeilen zijn makkelijk en snel te . Een zeer sterk en duurzaam wit afdekzeil voor uw boot. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt.

Er is altijd iets te doen. Veilig online bestellen. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan dekzeilen. Bekijk hier ons online aanbod.


Dit dekkleed 3xmeter is van zware kwaliteit (1gram per m²). Het dekkleed is waterdicht en is voor diverse doeleinden te gebruiken zoals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts