vrijdag 30 juni 2017

Gebrande eik

TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve beits op waterbasis om het hout, en in het bijzonder eikenhout, op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. Verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. Er zijn verschillende variaties mogelijk, van licht getoast tot fel gebrand.


Na het branden wordt het eikenhout geborsteld en geolied . Door het branden en borstelen van deze rode houten vloer ontstaat een uniek effect.

Ayagawa is de eiken variant van het traditionele Japanse Shou Sugi Ban. Het robuuste eikenhout heeft een mooie karakteristieke tekening. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! TRAE-LYX Rustikeke loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om houten vloeren, in het bijzonder die van eikenhout, op een eenvoudige manier een verouderd en rustiek karakter te geven.


Trae Lyx loogbeits gebrande eik Bruin. Bij het branden van de vloerdelen worden de nerven van het hout donkerder. Na deze bewerkingsmethode wordt de houten vloer in de gewensten kleur .

Kast in loogbeits gebrande eik. No automatic alt text available. Toepassing: Uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandelde parket en planken vloeren. Laminaat vergelijken is nooit zo makkelijk geweest. Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u het laminaat direct meenemen.


Smaak Peper en piment, gebalanceerd eik en vanille, soepel en rijk. Afdronk Lang, droog, vanille en kruidige caramel. Smaak Butterscotch, rijk, geblakerde eik. Gerijpt in een verzameling gebrande eiken vaten en een extra rijping in een sherryvat. Dragende meerlaagse plankenvloer op bestaande en gedeeltelijk nieuwe balkenstructuur.


Gebrande parketvloer op balkenstructuur. Onlangs wierden in de teering aan gepreesen de gebrande eiken aakers, vooral als er teevens eene verstopping der klieren bespeurd wierd. Zommigen werpen onder het gebruik van de melk te veel fluimen uit, hoewel hen de koortsbast gegeeven wordt, in dit geval moet men zich geheel en al van de melk onthouden. De buitenkant werd zwart gebrand en daarna behandeld met een olie.


Deze schaal is een unicum.

De binnenkant is eveneens met olie behandeld. Ideaal om een slaatje in te presenteren. Al onze laminaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Een doorleefde gebrande eiken vloer past in vrijwel elk interieur.


See more ideas about Barn and Shed. Manu omschrijft als jonge Amerikaanse eik. Hij wijst er ook op dat de eik speciaal gebrand is voor dit bier. Manu sprak zeker over het rijpingsproces voor Bourbonwhisky.


De richtlijnen voor de Bourbon vereisen dat er telkens een nieuw vat wordt . Nu tijdens onze leegverkoop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts