vrijdag 16 juni 2017

Uitsparing keukenblad vergroten

Wij zijn van zins om een Siemens inductie inbouw kookplaat type EX977KXX1E aan te schaffen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten . Ik ben op zoek naar een vakman die de uitsparing in mijn granieten keukenblad kan vergroten. Voorkeur nat zagen of met afzuiging.


Ik moet daarbij over de zijkanten van de onderkasten heen.

Uitsparing in keukenblad vergroten. Type klus: Keukenblad plaatsen of vervangen. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . De huidige uitsparing is 840x490x50mm.


Ik heb een nieuw huis gekocht en ben tevreden over de keuken, behalve met de inbouwkookplaat. Nu heb ik een nieuwe op het oog, alleen zou de uitsparing.

U moet het blad dan goed afgetekend bij onze werkplaats langs komen brengen. Wij proberen het blad dan binnen enkele dagen te verzagen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe inbouw kookplaat is het eerste wat je moet doen het opmeten van de uitsparing waar je kookplaat in zit.


Om dit te kunnen doen zal je je oude kookplaat eruit moeten halen. De belangrijkste maat is de breedte van de uitsparing in je keukenblad , aangezien deze maat de meest. Het werkblad is echter van graniet, dus dit kan ik niet zelf doen. Een inductiekookplaat past in de uitsparing van een gaskookplaat.


Wel zul je dan je achterwand opnieuw moeten betegelen, omdat de onderste tegelrand altijd precies aansluit op het aanrechtblad. Formaat van aanbieding, Totaalprijs. Categorie, Keukens algemeen.


Inmeten en monteren van de keuken. Vervangen van keukenbladen , om zo de keuken te restylen. Vergroten van uitsparingen , bijvoorbeeld voor de kookplaat.


We wilden tenminste een deel van onze oude granieten aanrechtblad behouden. Daarom werd ons geadviseerd bij een graniet leverancier te gaan kijken naar een bijpassend stuk steen waaruit ons nieuwe deel kon worden gezaagd. Als mogelijk wil ik in onze bestaande keuken een Quooker plaatsen.

Dat betekent dat er een extra gat in het blad miet worden gemaakt. Daarom heeft elke plaat graniet zijn eigen uiterlijk en is geen granieten keukenblad qua structuur en kleur gelijk. Haar geheivolledig uitschuifbare lades, Engelse lades die de opbergoppervlates vergroten , een functionele opstelling en een rationele binneninrichting ‚Ķ Alles binnen handbereik en moeiteloos .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts