donderdag 22 juni 2017

Schroeven 250mm

Ijzerwaren en Bevestiginsmiddelen, Schroeven , 2mm of meer, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Timber-Tite houtconstructie schroeven 5x250mm. Houtbouwschroeven extra lang kopen doet u handig online bij Fastarshop. Extra lange schroeven geschikt voor de houtbouw. De schroeven zijn voorzien van freesribben, snijpunt en schachtfrees.


Bekijk ons assortiment Schroeven in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. L(lengte metrische draad) ≈, 110mm. L( lengte houtdraad) ≈, 100mm.


Draadsoort, Metrisch grove draad ( standaard ). Materiaalsoort, Roestvast staal.

Deze schroef bevestigt elementen op een afstand van elkaar zonder gebruikt te maken van wiggen of uitvulblokjes. Toepasbaar bij raam- en deurkozijnen, uitlatten van plafonds en gevels, plaatsen keukens,. Universele schroef SPAX PZ - platkop, volledig schroefdraa blank verzinkt.


De nieuwe Irwin Pro Comfort. Magnetische punt van zwart fosfaat – Voor nog betere alignering van de schroef , probleemloze overbrenging van de drijfkracht en langere levensduur van de punt. Dubbele materiaalinjectie – Biedt nog meer. Chroom-Vanadiumstaal, licht gebogen bek met draadknipper, . PLAATSING met schroefverbinding. Kleef rondom de kast 2x zwelband.


Schroef het rooster op het raam met een schroef (x 30mm) in het rooster elke 250mm. Kantel het raam in de opening, klos het rooster op en schroef het rooster vast ter hoogte van de koppelstukken. Ze zijn zeer geschikt om,. Woodies schroeven zijn verpakt in stevige dozen en de overzichtelijke etiketten zijn voorzien van alle benodigde informatie. Voor monteren van deze geleider adviseren wij 5mm SPAX schroeven te gebruiken.


Bij de lengte 250mm heeft u per set ladegeleiders stuks van deze schroeven nodig. Maximale lengte schroef is plaatdikte - mm. Heeft u een kast met 18mm zijwand dikte wordt uw schroef maximaal 16mm lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts