vrijdag 30 juni 2017

Vuren nederland

Mooi gelegen Fort Vuren. Een van de gezelligste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een uitgesproken plek voor een uitstekend diner, bijzondere wijnen en bieren en unieke overnachtingsmogelijkheden!


In restaurant De Fortwachterij bent u welkom voor een goede lunch, . Het fort diende ter afsluiting van het Waalacces en ter bescherming van de sluizen. Tevens dekte het fort de .

Vuren is een plaats in de gemeente Lingewaal in de provincie Gelderland. See photos of the route. Breman, Jan, Koelies, planters en koloniale politiek.


De houding van Idenburg en Colijn tegenover de . Ten zuidwesten van Vuren ligt een aantal stranden aan de Waal waar naaktrecreatie wordt gedoogd. Schitterend historische plek. Als wij in de buurt gaan wandelen (Gorinchem, met de boot) dan gaan wij altijd even bij Fort Vuren langs voor een lunch.


Vandaag is het overwegend zonnig, maar wel fris voor de tijd van het jaar met vanmiddag graden aan zee tot maximaal graden in Limburg.

Komende nacht is grote kans op vorst, zeker aan de grond. Morgen start kou maar met veel zon . Vind een oefentherapeut in Vuren , bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Later zijn er uitbreidingen aan toegevoegd. Ook staat er een groepschuilplaats op het fort.


Bees 1km tot centrum. Theetuin HannesHeerlijkHeid. Gedeeltelijk tot overwegend bewolkt. Responstijd: binnen een uur. Alles over het weer in Vuren.


Het actuele weer, de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit. Voor regen, zie buienradar. Nederland Gelderland Vuren.


Herberg De Swaen biedt huisdiervriendelijke accommodatie in Vuren en beschikt over gratis WiFi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts