donderdag 22 juni 2017

Schutting betonpalen antraciet

Betonnen schutting met sleufpalen in de kleur antraciet. Deze betonschutting wordt toegepast met sleuvenpalen van beton. Daardoor zijn er bij dit type betonschutting. Schutting incl plaatsen hout en beton antraciet vanaf €800.


Bij houthandel van Gelder vindt u het tegen zeer scherpe prijzen! Bestel eenvoudig online.

Scherpe prijzen, snel geleverd. Dit type betonpaal heeft een gladde structuur met een sierlijke diamantkop. De betonschutting heeft vier. Deze palen zijn vanaf onze opslag uit voorraad leverbaar dus u heeft uw complete schutting altijd snel in huis.


Met betonnen palen, 180x1schermen en bijbehorende betonnen onderplaten bouwt u een schutting van circa meter hoogte. Dit zijn de meest populaire betonpalen in ons assortiment. Kies uit diverse hoogtes.


Als u heeft gekozen voor één van beide systemen, kijkt u dan even goed welke tuinschermen hierbij passen.

De meeste betonpalen zijn verkrijgbaar in de kleur wit en antraciet. De antraciet betonpalen zijn altijd ietsje duurder dan de witte. Indicatie plaatsingskosten . Zwart gecoate betonpalen met twee gecoate onderplaat, Grenen geïmpregneerd planks scherm, RVS geschroef met afdeklat op het scherm. Tussen het scherm en de betonplaat. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een betononderplaat, waar tussen de tuinschermen bevestigd worden.


Het hout van het tuinscherm komt hierdoor niet in aanraking met de grond en waardoor het scherm vele jaren langer meegaat. Palen zijn aan de onderzijde. Antraciet zwarte beton paal van Carpgarant met aan de onderzijde sleuven om de onderplaat in te monteren. In de betonpaal zitten reeds gaten voorgeboord.


Deze tuinpaal is antraciet van kleur en heeft bovenop een moderne diamantkop. Bekijk ons assortiment betonpalen schuttingen online of bezoek onze showtuin waar de verschillende betonpalen schuttingen staan opgesteld. Mooie betonpalen in antraciet van gewapend beton voor hout beton schuttingen met voorgeboorde gaten en een uitsparing voor de betonplaat. Deze hoogwaardige betonnen hoekpaal met diamantkop heeft de kleur antraciet.


Beton zorg voor een nieuwe moderne look in de tuin. Betonpaal antraciet piramidekop 10x10x310cm. Het voordeel van Beton ten opzichte van geïmpregneerd hout is dat het veel onderheidsvriendelijker is.


Kijk voor een scala aan mogelijkheden met bijbehorende scherpe prijzen op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts