woensdag 28 juni 2017

Gronfolo hout

Frans Guyana), florecillo ( Venezuela). Qualea brevipedicellata Stafl. Werkende maat in mm, Houtsoort, Prijs per M1. Groep I, Groep II, Groep ill.


Soemaroeba, Wanakwarie, 1. Hieronder geven wij een overzicht van de meeste gevraagde boomsoorten.

Hierbij wordt er gelet op de prijs ontwikkeling van rondhout, ruw- en geschaafd gezaagd hout op de locale markt. De data wordt structureel verzameld in de maand september om de trend vast te stellen. Bij ruw- en geschaafd gezaagd hout gaat het om de volgende houtsoorten: Wana, Kopi, Basralocus en Gronfolo. Bij de ruw- en geschaafd gezaagd hout gaat het om de volgende houtsoorten: Wana, Kopi, Basralocus en Gronfolo.


Gebruik van hout eist kennis van hout. Wanneer men voor het gebruik slechts een of enkele houtsoorten tot zijn beschikking heeft dan kan de kennis nodig voor de verwerking en toepassing betrekkelijk gemakkelijk verkregen worden. Is die ene of enkele houtsoort in voldoende mate te verkrijgen dan beperkt men zich in . De nerf van hout is een maat voor hoe fijn de structuur van hout is.

Anders gezeg en meer praktisch beschouw een maat voor hoe glad een houtoppervlak af te werken is. De belangrijkste factor is de diameter van de houtvaten. Het betreft hier een eigenschap van . Ontbrekend: gronfolo nerfrichting hout houtnerf tekenen houtnerf engels harsgangen hout beukenhout houtsoorten Mensen zochten ook naar . Beuken of ook wel beukenhout is een houtsoort, een van de belangrijkste loofhoutsoorten voor de industrie in Nederland en BelgiĆ«. Het is het hout van de beuk (Fagus sylvatica), een in vrijwel heel Europa algemene boomsoort. In delen van AziĆ«, in Japan en in het oosten van Noord-Amerika komen soorten uit ditzelfde . De markt voor rondhout ligt rond Paramaribo en Nickerie.


De grootste bedrijven zijn Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij NV ( BSH) en enkele . De KuS Surinaams hardhout uit het Brokopondo stuwmeer. Op voorraad mooie dikke platen purperhart, makka kabbes en Gronfolo. Tabebuia serratifolia) met 1, gele kabbes met , bolletrie met en maka grin met. De houtexport vanuit Suriname kende geen continue afzet over de jaren heen. Gangbare Houtsoorten (Categorie 2).


Hout op aanvraag (Categorie 3). Appel Kwari (Apra Kwari). Tropisch Hardhout Logs, Gronfolo , Find Complete Details about Tropisch Hardhout Logs, Gronfolo , from Other Timber Supplier or Manufacturer-TRADING SPHERE PLATFORM.

Marktanalyse van de houtsector Ruw gezaagd Gronfolo (Mandio, Quaruba) Tabel 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts