woensdag 28 juni 2017

Mini stratego spelregels

Je bent de opperbevelhebber van een echt leger. Jij stelt je troepen op. Ga je aanvallen over rechts, maar is je linker ank daardoor niet kwetsbaar? Ben je de spelregels kwijt?


Of heb je een tweedehands spel gekocht waarvan de spelregels ontbreken?

De meeste Jumbo spelregels zijn hieronder als pdf te downloaden (om pdf documenten te kunnen openen heb je Adobe Reader nodig ). Mochten de spelregels die je zoekt hier niet tussen zitten, dan kun je ons een . Download hier de officiĆ«le spelregels van het bordspel Stratego. Stel zo goed mogelijk je leger op en verover de vlag van je tegenstander. Voorbereiding: Voordat het spel begint, zet je in het geheim je startopstelling neer.


Uw maarshalk is uw sterkste stuk, toch blijft hij kwetsbaar want hij kan aangevallen worden door een vijandige spion. Alle stukken staan bij .

Uw verkenners zijn zwak maar. Elk leger bestaat uit: beweegbare stukken . Er zijn twee (of meer) ploegen met elk een kamp waar de begeleider zich bevindt. Stratego is een zeer tactisch en vooral erg leuk bordspel. Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden. Let wel op, want de speelstukken kennen allemaal een eigen rang.


Zo is er onder andere een kapitein, een verkenner, een luitenant, een spion en een bom. Maar uiteindelijk draait . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Val aan en verover de vlag! Het spel is uitgevoerd met magnetische pio. Het is jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen en tactisch denken en samenwerken.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Het klassieke strategische bordspel met drie spelvarianten waaronder de keuze om met de infiltrant te. Zorg dat ze niet in vreemde handen valt!


Tegelijk wil je de vlag van je tegenstander veroveren.

Maak je klaar voor een stijd vol avontuur en verrassingen! Als hij het duel wint mag hij verder op jacht naar de vlag. Het team dat er als eerst in slaagt om de vijandelijke vlag bij de teamleider te brengen, is de winnaar ! Complete staat met alle figuren en voetjes. Spel in behoorlijke staat.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Compleet met spelregels en in goede staat. Diverse verzendmogelijkheden, ook afhalen.


Selecteer zelf uw DHL of UPS afhaallocatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts