vrijdag 23 juni 2017

Houthandel middelburg

Wij zijn een professionele houthandel en leveren elke dinsdag in de hele provincie Zeeland. Vanaf het begin was ook Cornelis . Snel te bezorgen of direct af te halen. Een adres voor alle bouwmaterialen. Zowel aannemers, ZZP-ers als particulieren kunnen hier terecht. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten hout: binnen- en buitenhout, planken en platen, balken en palen.


Ook kunt u bij ons terecht voor terrasoverkappingen, serres, gevelbekleding, kozijnen in hout, kunststof en aluminium en timmerwerk. Het verhaal hoeven we hier niet meer te vertellen. Dat kun je nalezen op de website. A-Kwaliteit hout aan huis. Bekijk de prikbord advertenties van WLB de Ambachten op het ZeelandNet Prikbord.


Naast een vrielink houthandel vind je ook meubels. Gerardus Alberts, oprichter der firma, geb. Pannerden, en Petronella van Lak- wijk, geb.


Het landelijke PontMeyer-concern is een houthandel en bouwmarkt met vestigingen in geheel Nederland. In totaal zijn er filialen. Door de bouw van de Nwas het bedrijf gedwongen te verhuizen.


Bestratingsbedrijf van Doorn. Lees recensies van klanten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, telefoonnummer en vergelijk houthandels in de buurt. Aanbevolen door bedrijven. Middelburg met Lily Salberg, geb .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts