maandag 26 juni 2017

Gaudi purmerend

Voor iedereen die wat wil weten over het schoolleven op Gaudí : ze zijn nog tot 21. Magister, een administratie- en communicatiesysteem voor scholen, wordt sinds gisteren geplaagd door . U moet daarvoor inloggen met uw Magister inloggegevens. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats.


De inspectie heeft geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn . De school (VMBO) is gevestigd aan de Bergmolen in Purmerend Overwhere.

Net als bij Zon op Stadhuis Purmerend hebben wij deze panelen beschikbaar gesteld voor particuliere aankoop. Er kon al vanaf certificaat . Bekijk dan hier het actuele vacature aanbod. En vergelijk met de andere middelbare scholen in de omgeving. Wil je kennis met ons maken of heb je een vraag ? AddThis Sharing Buttons.


Leuke school maar slecht georganiseerd. Te veel leerlingen in klas waardoor er vaak niet genoeg stoelen en tafels aanwezig zijn.

SG Antoni Gaudi Purmerend. De ELO waar de leerlingen al hun informatie van af moeten halen word niet bijgehouden door de docenten omdat het systeem niet werkt. Gevolg is dat de leerlingen vaak.


Stichting Opgewekt in Purmerend legt eind deze maand 1zonnepanelen aan op het dak van scholengemeenschap Antoni Gaudí. In totaal zitten er ongeveer 5leerlingen op de school. De kwaliteitsoordelen van de scholen zijn niet zichtbaar, omdat ze niet meer actueel zijn. Wel is onderaan informatie opgenomen over het profiel van deze school.


Zon op Antoni Gaudí Opgewekt in Purmerend is momenteel voorbereidingen aan het treffen voor een tweede project: Zon op Antoni Gaudí. Er is al een overeenkomst met de eigenaar van de Scholen Groep “Antoni Gaudí ” voor het plaatsen van 1panelen op het dak van de school. U kunt zich nog inschrijven om mee te . Grote kans dat jij gelukkig gaat worden bij Nederland Onderwijs Vacature.


Solliciteer direct op deze vacature. Heb je hulp nodig, bel me gerust. PURMEREND - Scholen Antoni Gaudi en M. Kingschool uit Purmerend hebben een Wecycle-certificaat ontvangen voor de opbrengst van een inzamelactie.


Kinderen en hun ouders konden oude, kleine elektrische apparaten op school inleveren voor recycling. Naast een mooie beloning kregen de .

Het zonnepanelenproject Zon op Antoni Gaudi is een project van Opgewerkt in Purmerend (OiP). OiP organiseert regelmatig zonnepanelenprojecten, waarbij daken van openbare gebouwen, zoals het gemeentehuis en nu Antoni Gaudi , duurzaam benut worden door er zonnepanelen op te plaatsen. Routebeschrijving naar hier.


Bestemming: NZG Locatie ? Als de stad niet zo bijzonder is, dan moet je er zelf maar iets van maken ! Scheelt weer een hoop reiskosten naar Barcelona.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts