vrijdag 23 juni 2017

Mato gevelbekleding

Mato geeft een moderne toets aan je gebouw. Het wordt opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Mato is een nieuw type aluminium gevelbekleding.


Mato wordt gebruikt als gevelbekleding bij geventileerde gevels. Hierdoor worden de maximale en estetische prestaties gecombineerd met de juiste vochtbalans in een gebouw.

Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. MATO staat voor een aluminium gevelbekleding , opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning, . Met gevelbekleding van Mato creëer je eenvoudig unieke projecten. Kies voor esthetiek zonder in te boeten op kwaliteit. De gevelbekleding van mato bestaat uit verticale of horizontale profielen die er onzichtbaar op geklikt worden.


Dat kliksysteem maakt hét verschil ten opzichte van standaard gevelbekledingen. Het grote voordeel is dat beschadigde profielen eenvoudig vervangen worden zonder de volledige gevel te .

Een aluminium gevelbekleding opgebouwd uit makkelijk klikbare profielen. Met de ontwikkeling van de nieuwe productlijn speelde het Antwerpse bedrijf in op een groeiende vraag van de markt. Er waren al aluminium dakranden, deurtrekkers en gevelcassettes, maar het . Dit nieuwe systeem staat voor aluminium gevelbekleding op maat. Het is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale latten.


Alu-Coating pakt uit met een primeur: Mato. Hallo allemaal, Voor onze nieuwbouwwoning moeten we nog een gedeelte gevelbekleding kiezen. We twijfelen tussen hout en geprofileerde aluminium gevelbekleding (foto in bijlage). Iemand ervaring met één van beide. Op de offerte van MATO wachten we nog Smile.


Is niet goedkoop, maar ik vind het . De kwaliteit van Mato - gevelbekleding begint al bij de voorbereiding. Het aluminium wordt ondergedompeld in een reeks van baden om zo een conversielaag te creëren. De laklaag zal zich dan optimaal aan het aluminium hechten voor een uitstekende corrosiebescherming! Bij mijn weten bestaat het nog nergens.


De mato -bekleding bestaat uit een aluminium wand die als achterkant dient, en afwerkprofielen die er onzichtbaar op geklikt worden. Mato biedt verschillende profielen .

Een gevelbekleding in aluminium is een sterke gevelbekleding die toch licht is. Daarnaast heb je met een gevelbekleding in aluminium geen last van roest en is het een zeer duurzaam materiaal. Zo kun je lang profiteren van de gevelbekleding en zijn de kosten met betrekking tot het onderhoud . Knippen, plooien, frezen en lassen van aluminium afwerkstukken en constructies. Non-ferro - metaalverwerking - LAKKERIJ.


Aluminium deurtrekkers (Push Pull).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts