vrijdag 23 juni 2017

Ronde stok 18mm

Van trapleuningen en spijlen tot opvulling van ronde gaten en gordijnroedes, een ronde stok is multifunctioneel. Ronde stok van grenen met een diameter van 18mm en een lengte van 270cm. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt.

Er is altijd iets te doen. Afmeting rond 6mm -9mm -12mm- 14mm - 18mm -23mm -28mm -35mm - rond 40mm - rond 45mm. Meranti stokken in rond . Uw verlanglijstje wordt slechts tijdelijk opgeslagen. om het langer te bewaren. Voor gebruik binnen in huis.


Bent u op zoek naar een houten ronde stok ? Wij leveren deze stokken van grenen en meranti.

Handig voor allerlei doeleinden. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Koop of Verkoop Stokken op Marktplaats. Deze ronde stok is gemaakt van grenen hout en heeft een diameter van ongeveer mm.


Stokken kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze kwastvrije ronde stok is voor gebruik binnen. Na montage kun je aflakken in de gewenste kleur of kies voor een geheel andere afwerking.


Laat je creativiteit los op de verschillende diameters en lengtes. Gebruiktebriggsonderdelen. Platstore is een onderdeel . Artikelgroep, Lijstwerk. Verpakkingseenhei Stuks (Stuks Per Stuks). Salolpoot 2zijdig taps 9x9cm.


Productnaam, Prijs, Aantal. Grenen ronde stok 6mm x 270cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts