vrijdag 23 juni 2017

Speelhuisje met glijbaan

Er zijn al speelhuisjes met glijbaan voor de allerkleinste door voor een korte glijbaan te kiezen. En is je kindje al wat ouder? Kies dan voor een speelhuis met glijbaan van groter formaat. Aan veel huisjes is ook op een later moment een glijbaan aan te bevestigen.


Daarom zijn onze glijbanen ook los te verkrijgen. Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats.

Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele andere Baby - en Kinderspullen! Koop of Verkoop speelhuisje met glijbaan op Marktplaats. Speelhuisje met Glijbaan STARPLAST. Dit speelhuis is een multifunctioneel speelhuis. Het bevat een schuifaf en twee verdiepingen.


Het speelhuis is gemaakt uit opvallende kleuren die ook in uw tuin zeer mooi zullen zijn. Het toestel is gemaakt uit zeer stevig materiaal waardoor uw kinderen er ve. Deze UV-bestendige houten speelset met kleurrijke accessoires tovert de achtertuin om in een echte speeltuin.


Bekijk ons assortiment Tuin speeltoestellen in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Speel met je vriendjes en vriendinnetjes in dit geweldige, rode Exit Beach 3speelhuisje.


Het houten huisje heeft een veranda en een glijbaan. Omdat onze kinderen te groot zijn geworden voor het huis hebben we besloten om het speelhuisje weg te doen. Ondanks dat ze er veel in gespeeld… € 2000. Omschrijving Het Speelkasteel is het enige echte . Groot uniek speeltuig, de droom van ieder kind! Exit Loft 5houten groen speelhuisje met glijbaan.


Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of . De trap is beschadigd en heeft dus handige Harry. Little Tikes Reuze Glijbaan.


Speeltoestellen zijn altijd al dikke fun geweest. Klauteren naar boven via de ladder, trap of klimnet is een uitdaging op zich. Dan kan je altijd via de glijbaan naar beneden glijden voor die echte kriebels in de buik.


Of ga voor een wipplank, dan speel je samen met je beste vriend of vriendin.

Eindeloos plezier verzekerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts