donderdag 29 juni 2017

Loghomes prijzen

Tamme is een prachtig log huis met één verdieping en is perfect voor een gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte. Totale oppervlakte, 21m². Transparante kosten, eerlijke prijzen.


Canada-Huis-0Een houten huis van CANADA HUIS is het beste wat er te koop is op het gebied van houten woningen. Een Red Cedar log home wordt wel de Mercedes onder de log homes genoemd vanwege zijn duurzaamheid.

Noord Europees FSC gekeurd hout. Logo BEKU- loghomes Blokhutten. Loghomes Nederland is een bedrijf gespesialiseerd in het bouwen van houten woningen. Gedreven door onze passie voor houtbouw. Bouwen met hout kan uitgevoerd worden met zeer veel verschillende systemen.


Zo heb je bijvoorbeeld : Houtskelet bouw , Houtstapelbouw en Post and Beam. Eén met de natuur, energiezuinig en duurzaam wonen. Alles is mogelijk: woning, houten bijgebouwen, eiken bijgebouwen, houtskeletbouw, poolhouse, tuinhuizen, terrasoverkapping of carports.

Welkom bij Log Homes : houten woning, houten bijgebouwen en houtskeletbouw. Log homes is gespecialiseerd in het . Kerst en oud en nieuw vakantie gelden minimaal de prijzen van - personen. Half december tot half april.


Vragen over bouwen van Loghomes met Logs2Home. Ben ik als koper gebonden aan de standaard ontwerpen? Antwoord: Nee, wij adviseren u om onze ontwerpen te gebruiken om inspiratie op te doen. Aan de hand van deze modellen kunt u relatief snel aangeven wat u wel en vooral ook wat u . Pioneer Log Homes for Sale. Een website voor iedereen die log huizen een warm hart toedraagt.


Loghuizen of te wel boomstamhuizen, huizen die worden gebouwd van hele boomstammen. Re: Iemand ervaring met het (laten) bouwen van loghomes ? Ter lering en vermaak nog een tweetal loghome bouwers in het buitenland:. Wij willen in nederland graag een houten huis bouwen,we hebben gehoord dat de prijzen in tsjechie een stuk lager lilggen hebben het forum gelezen en willen . We are factory of custom designed log houses and a construction company dedicated to building custom designed ecological log homes.


We are providing specialised building services for challenging log home projects for the demanding customers anywhere in the world.

We can provide you with hurricane -proof log. Alle prijzen in EURO, exclusief: Toeristen belasting € p. Prijzen per week voor gehele chalet. Schoonmaakkosten € 600. Stroom is inclusief tot € 7per week.


In hoogseizoen alleen te huur zaterdag tot zaterdag. In laagseizoen meer mogelijkheden op aanvraag. Zelfbouw materiaal pakket voor een houten woning in Eastern White Pine al vanaf €35. Voor chalets vanaf € 25.


Heeft u een bouwkavel en interesse maak dan een afspraak kom kijken en ik help u op weg! LOGHOMESVALK is de officiële importeur en dealer van de Peura Talot Woningen in. Peura Log Homes Ltd is een toonaangevende fabrikant van loghomes , in overeenstemming met de oude tradities van Finland in stevige houten constructies. Het bedrijf heeft meer dan jaar ervaring in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts