woensdag 14 juni 2017

Glijbaan 4 meter

Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed. Voor kinderen van alle leeftijden.


En je kan hier ook alles aanbieden waar je eigen kids te groot voor zijn. Wie zorgt er voor Barbie als je dochter liever op stap gaat met een .

Tower Climb - Klimcombinatie - Met Glijbaan - Blauw. Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Op zoek naar een Glijbaan ? Deze polypropylene kleurige glijbaan van Paradiso Toys kan binnen en buiten worden gebruikt. Vele aanbiedingen bij bol.


Met de wateraansluiting geeft dit speelgoed wat frisheid . De glijbaan is tijdloos en maakt volledig deel uit van de belevingswereld van kinderen. Voor de allerkleinsten garanderen de brede treden een stabiele basis voor een veilige toegang. Selecteren voor de prijs.

Metalen glijbaan van meter lang en meter hoog. Koop of Verkoop glijbaan op Marktplaats. Mooie rode aanbouwglijbaan van meter voor aan een speeltoestel of speelhuis. Jack Levinsonyears ago.


Dit is een echte reuze glijbaan , want je glijdt vanaf meter hoog naar beneden. Met een snelle doorlooptijd ideaal voor grote evenementen. D losse roestvrijstalen (heuvel) glijbaan. G3(platform hoogte ± m ). Waterstralen vanuit de lange zijde en hoofdzijde.


Sluit een waterslang aan en dan. Met deze mooie groene SwingKing glijbaan is het altijd heerlijk spelen in de achtertuin. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor urenlang speelplezier! We konden enkel een nieuwe glijbaan bestellen voor ons Jungle Gym toestel. Enkel de bouten en schroeven waren niet aanwezig en werden de oude weer opnieuw gebruikt.


Piraten speel glijbaan 12× meter – De piraten speel glijbaan is de “ must have” op ieder piraten feest. Maak met de speel- glijbaan het thema feest compleet en maak er een onvergetelijke ervaring van. Extra informatie: Afmeting: 12× meter.


Springkussen Boerderij met glijbaan × ,m – Wij hebben veel verschillende soorten springkussens met ieder een ander thema. Maar bij dit springkussen zit ook nog eens een glijbaan !

Spring, dans, ren en hop in het rond op dit boerderij springkussen. Ben je klaar met rond hoppen? Glijd dan lekker van de glijbaan naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts