vrijdag 16 juni 2017

Stalen koker 40x40

Stalen koker vierkant profiel, per meter. Snelle levering, gratis zaagservice en. Materiaal: Staal 3 Fe 37- SJ235.


De 40xvierkante buis bijvoorbeeld is . Van Leeuwen is wereldwijd specialist op het gebied van kokerprofielen. In ons assortiment hebben wij zowel koudgevormde als warmgevormde kokers , met een groot afmetingenbereik.

We beschikken dan ook over de meest uitgebreide voorraad kokerprofielen van Nederland. Hiermee faciliteren we de utiliteitsbouw,. KOKER – PROFIEL VIERKANT - GELIJKZIJDIG. Diverse afmetingen gelijkzijdig koker profiel. Berkel en Rodenrijs, ZH . Staalhandel Breedveld Staal is úw specialist op het gebied van stalen kokers en profielbuizen.


Verschillende maten kokers en profiel buizen op voorraa neem gerust contact met ons op! Hier bent u aan het juiste adres voor staal.

Wij bieden in samenwerking met onze leveranciers meerdere producten die volledig afgestemd kunnen . Profielbuizen gelijkzijdig. Blanke gelaste plat-ovale buizen 37. Buisprofielen met aanslag (Hop).


CM Staal levert de volgende buiscomponenten:. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan profielen. Bekijk hier ons online aanbod! Het kan in onze Hekwerk Webshop!


We hebben diverse stalen koker profielen. Koker vierkant staal op maat bestellen? Vierkante koker van staal. Beweeg over de afbeelding voor een vergroting. Inclusief BTW en vaste verzendkosten.


Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW. De verzend- en handlingskosten bedragen per bestelling € ,50. Dit profiel heeft een standaard handelslengte van meter, maar kan uiteraard altijd voor u op maat gezaagd worden. Geschikt voor onze vierkante Easyclamp buiskoppelingen .

De vierkante stalen buizen ( buiskokers ) zijn gegalvaniseerd en hebben een afmeting van 40x40mm. De wanddikte van deze profielen is 2mm. Vul nu de gewenste lengte in centimeters in (hele lengte is max.


600cm). Rechte buisverbinders voor vierkante en rechthoekige koker zijn leverbaar voor kokermaten van 14x14mm tot en met 60x40mm bij wanddiktes van 5mm tot en met 0mm Tweedelig uitgevoerd Tevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts