maandag 19 juni 2017

Te koop oostduinkerke

Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Vastgoed kopen in Oostduinkerke , wonen bij zee, stran dijk, duinen.


Een villa in de duinen, een appartement met zicht op zee, uw woonwens staat vast in ons overzicht vastgoed te koop.

Ruime studio met slaaphoek in residentie Plaza II te Oostduinkerke ! Appartement in Oostduinkerke € 113. Knus gerenoveerd slaapkamerappartement Oostduinkerke. U wil een appartement kopen ? Bouwgrond te koop Goed gelegen en ruim perceel bouwgrond te koop te Oostduinkerke (Koksijde).


Perceel van 634m² bestemd voor halfopen bebouwing. Herverkoop en vakantie vastgoed te huur in Oostduinkerke.

Aangevuld met heel wat handige buurtinformatie. Groep Caenen biedt diverse appartementen te koop aan in Oostduinkerke en omgeving. ERA heeft panden te koop in Oostduinkerke. Vind het perfecte (nieuwbouw) huis of appartement in Oostduinkerke of regio Oostduinkerke. Immo zoekertjes in Oostduinkerke.


Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen. Uw eigen appartement kopen in Oostduinkerke. Dit droomscenario wordt werkelijkheid met uw eigen appartement in Oostduinkerke.


Het is er tijdens alle seizoenen aangenaam wonen, met de natuur vlak voor de deur en toch alle . U zoekt een villa of appartement te koop in Koksijde of Oostduinkerke ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Instapklaar appartement op de 6de verdieping van de residentie CORNUS met een panoramisch zicht. Pal in het centrum van Oostduinkerke -Bad op enkele stappen van de zee.


Indeling: inkomhall, toilet, living met open ingerichte keuken, keukenberging, terrassen, ruime slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel . Vakantieverhuur Oostduinkerke - Koksijde Immo, vastgoed te koop Oostduinkerke , appartementen te koop Oostduinkerke aan de Zeedijk. Investeren in vastgoed in West-Vlaanderen, een huis of appartement kopen , een villa of een studio kopen , een nieuwbouw of bouwgrond kopen , op heden nog altijd de beste investering.

Ruim en gezellig duplex appartement te koop in Oostduinkerke -Bad. Rustig gelegen in residentie Cavtat, op slechts 5meter van het strand. Deze duplex omvat op het derde verdiep de inkomhal met vestiaire, ruime en lichtrijke woonkamer en zonnige terrassen, keuken, slaapkamers, badkamer met ligba apart toilet . RESIDENTIE BLANCO - garages Project Blanco is uitverkocht, met uitzondering van een enkele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts