vrijdag 23 juni 2017

Kunststof speelhuisjes

Vele aanbiedingen bij bol. Kunstof speelhuisjes in verschillende soorten en maten. Geselecteerd Zomerspeelgoed. Wij hebben een ruim assortiment kunststof speelhuisjes voor u samengesteld.


Sommige in prachtige knalkleuren maar kijkt u ook eens naar onze boshut of het boswachtershuis waarin de kinderen zich helemaal een met de natuur kunnen voelen.

Koop of Verkoop speelhuisje kunstof op Marktplaats. Deze kunststof speelhuisjes zijn geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik. Leuke kleurrijke designs, je kindje zal zich hierin urenlang kunnen vermaken.


Onze kunststof speelhuisjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Verder zijn we verdeler op de Nederlandse markt van het kwaliteitsmerk PRESTIGE en diverse kunststof speelhuisjes. Haal een nieuwe en unieke leefwereld in huis.


Gratis thuislevering vanaf € 50. Vaak zijn de speelhuisjes te versieren met stickers.

Uw kind waant zich bijvoorbeeld in een heus kasteel of geeft de plantjes water in het speelhuisje. Toon resultaten (. ) Geniet nu - op ALLE kunststof tuinmeubelen van Allibert en Jardin. Wat is een perfecte zomer zonder jouw eigen zomerhuisje? In onze webshop bestel je de mooiste speelhuisjes van hout of kunststof van topmerken als Smoby , Little Tikes en EXIT. Er zijn zowel huisjes verkrijgbaar die op de grond staan maar ook stijlvolle, houten huisjes op poten.


De huisjes zijn gemaakt van stevig,. Kleur is wat afgebleekt door buiten te staan. Speelhuis (Feber) voor buiten. Een groot speelhuisje voor buiten met zitbank en een hek met een bloembak.


Huisje is in zeer goede staat, gebruikt door kind. En stond steed… € 1900. Wij verkopen kunststof speelhuisjes voor buiten van de Step2. De kunststof speelhuisjes worden geleverd met een duidelijk montagehandleiding.


Beleef de leukste zomer in je eigen speelhuis ! De mooiste speelhuisjes. Wij bieden een uitgebreid assortiment vrolijk gekleurde speelhuizen van hout of kunststof van topmerken als Smoby, Little Tikes, Feber, EXIT en AXI.

Voor jongens bieden we .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts