dinsdag 13 juni 2017

Houten verjaardagskalender

In deze categorie vindt u onze kalender op steigerhout. Houten verjaardagskalender met stevige zwarte kaarten met aan voor- en achterzijde de maanden vermeld. Kleur: wit Afmeting: bij cm. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


DE SCHRIJFBLADEN ZIJN VAN PAPIER GEMAAKT.

BLADZIJDEN ZIJN AAN KANTEN BEDRUKT. VERJAARDAGSKALENDER. Verjaardagskalender van hout wit. U dient ingelogd te zijn om een . Leuke houten verjaardagskalender. Het artikel is uitverkocht.


Bekijk ideeën over - verjaardagskalender hout op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Er zit krijtbordpapier bij, zodat je met een krijtstift alle verjaardagen erop kan zetten. De houten kalenders worden met de hand gemaakt en bestaan standaard uit harten hangers. De harten hangers worden voorzien van ijzeren ringetjes en . Hippe houten verjaardagskalender. In houtskleur of in wit.


Meld u aan voor de nieuwsbrief! Maak je persoonlijke verjaardagskalender snel en eenvoudig! NL Snelle levering uit voorraad!


Op de site van mijn dochter mag ik een gastblog schrijven naar aanleiding van iets wat ik heb gemaakt. Orginele houten verjaardagskalender met appeltjes. Onder elke maand kun je zelf houten schijfjes . Landelijke houten verjaardagskalender in taupe, met alle maanden van het jaar, de kalender kan zowel met pen als met een griffel worden beschreven, . Gepersonaliseerde houten kleinkinderen ondertekenen - moeders dag kleinkinderen verjaardagskalender , verjaardag herinnering Plaque, Shabby Chic familie . Mooie zwart wit verjaardagskalender met originele Nederlands teksten.


Al deze houten kalenders zijn van gerecycled hout en met de hand gemaakt. De houten verjaardagskalenders kunt u ophangen en de andere kalenders kunt u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts