woensdag 21 juni 2017

Trapleuning zwart praxis

Trapleuningen voor ieder soort trap. Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw trapleuning direct online. Deze ronde trapleuning heeft een RVS-look en heeft een doorsnede van 45mm wat zorgt voor een stevige grip.


De lengte is meter.

Deze RVS-look eindkap kun je combineren met de ronde trapleuningen met een doorsnede van 45mm. De trapleuning is gemaakt van massief hardhout. Deze heeft een doorsnede van 45mm wat zorgt voor een stevige grip. De aluminium trapleuning heeft een doorsnede van 45mm wat zorgt voor een stevige grip. Cando eindkap voor trapleuning rond Ø45mm RVS stuks.


Deze leuning van massief grenen hout heeft een klassiek sleutelgat model. Cando trapleuninghouder Colchester zwart stuks. Een trapleuning moet stevig aan de muur zitten.

Ben je toe aan een nieuwe trapleuning ? Volg dan voor de bevestiging van je leuning dit stappenplan van KARWEI. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste trapleuning aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Bekijk het uitgebreide assortiment trapleuningen van CanDo. Van modern tot klassiek, kies de leuning die het beste bij uw interieur past.


Zwarte stalen plankdragers! Deze beugels zijn gemaakt voor planken met een diepte van 30cm en een dikte van 4cm (of dikker natuurlijk)Het zijn enkele beugels dus per plank heeft u minimaal beugels nodig. Hoogte: 45cmDiepte: 31cmBreedte: 4cmIs de voorraad niet voldoende of wilt u er planken bij bestellen ? Genoeg van je houten trapleuning ? Doe eens anders en hang een touw op!


Verkoop (m²) 266. Diverse soorten en maten. Leuninghouder , flexibele hoek en eindkap eveneens verkrijgbaar. Aquavive douchecabine Zanzibar. Bijvoorbeeld: Chromen afwerking.


Wij hebben een uitgekiend assortiment trapleuninghouders ontworpen in verschillende stijlgroepen.

Perfect te combineren met de trapleuning naar keuze zodat ook jouw trap naadloos past in de stijl van je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts