woensdag 21 juni 2017

Ipe profiel prijzen

Veel verschillende profielen beschikbaar tegen scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een IPE balk? Limtrade is het adres voor al uw metalen balken.


Een groot assortiment aan IPE balken voor de scherpste prijzen. De IPE balken hebben wij in diverse. Belangrijk te weten is dat hiervoor dezelfde balk .

Zowel het draagvermogen als het gewicht van een IPE balk zijn afhankelijk van de maat. Wat voor soort stalen H- balken u ook zoekt, wij kunnen het leveren. Al deze balken zoals HEA, HEB, IPE en UNP hebben wij in principe op voorraad. De getoonde prijzen gelden alleen bij webshopbestellingen en zijn onder voorbehoud van fouten.


Als u niet bent ingelogd worden de prijzen incl. BTW getoon indien u bent ingelogd én geregistreerd als bedrijf, ziet u prijzen excl. Dit wordt ook altijd bij de prijzen vermeld.


Rechtstreeks vanuit de fabriek gelever daarom scherp geprijsd!

Wij bieden een gerichte online collectie IPE balken van onbewerkt (zwart) staal tegen een super scherpe prijs. Daarnaast zagen wij deze, in onze eigen werkplaats, op de door u gewenste lengte en zorgen we dat u dit snel thuis ontvangt. Een I - profiel is een type profiel van een stalen balk waarvan de dwarsdoorsnede de vorm van de letter I heeft. IPE profiel bestelt u bij STAALvakman.


Vanwege de walsmethode heeft de . Een staalprofiel is gewalst en de afmetingen zijn vrijwel altijd genormeerd. Ze kan ook samengesteld worden uit verschillende staalprofielen door deze aan elkaar te lassen, te bouten of te klinken (vrijwel alleen nog te zien bij oudere staalconstructies). H-, I - en U- profielen hebben twee horizontale parallelle rechthoeken die . De hieronder vermelde prijzen zijn dagprijzen , en zijn ter indicatie.


Omdat constructiebalken niet online kunnen worden bestel kunt u gebruik maken van het offerteformulier hierboven. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Balkstaal is verkrijgbaar in verschillende staal profielen. Grofweg te verdelen in H, I en U profielen : - HEA - HEM - HEB - IPE - INP - UNP - Klein U . Klik hier indien u de afmetingen van alle IPE balken in detail wil bekijken.


BALKEN OP STANDAARD LENGTE. Nadat u het IPE -formaat heeft gekozen worden automatisch de . Elk IPE -formaat heeft specifieke standaard lengtes.

U kunt tevens de bruto balkstaal prijzen downloaden en de toleranties van de producten bekijken. Onze voorraad bestaat o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts