woensdag 21 juni 2017

Het landgoed almere

Elke buurt vertelt zijn eigen verhaal. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwbuurt. Om het verhaal van de buurt te vertellen vind je in elke buurt één of meer speciale huizen.


Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. Schetsimpressie Atelier 3.

Op februari zijn kavels en themakavels voor vrijstaande huizen in verkoop gekomen. Ben jij nieuwsgierig en wil je hier ook wonen? Op de kavelkaart kun je zien wat er beschikbaar is. Centraal aan het eind van de laan komt een statig landhuis, met koetshuizen, een orangerie en ambachtshuizen. Aan de ontmoetingsroute en langs de mooie laan met een dubbele bomenrij, die naar het grote landhuis voert, komen de Koetshuizen.


Het Landgoed wordt omringd door bos en water. Wij hebben mooie ideeën voor deze woningen, bekijk ze hier! Bekijk deze koopwoning op JAAP.

NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Het landgoed is opgezet om de bevolking van Almere de gelegenheid te geven kennis te maken met de natuur. Ook de Stichting AAP, de Almere Jungle, een buitencentrum van Staatsbosbeheer en een natuurkampeerterrein zijn gevestigd op het stadslandgoed. Op het stadslandgoed worden activiteiten georganiseer. Zaterdag november is.


Georganiseerd door Ik bouw mijn huis in Almere. Het pand heeft een oppervlakte van 172m² en heeft kamers kamers. De geschatte waarde van deze woning is € 360. Nobelhorst is een bijzonder.


Graansilo Hagevoort is een van de oudste gebouwen in Almere en maakte deel uit van het collectieve geheugen uit de beginperiode van deze omgeving. Het is een stoer en robuust gebouw, dat werkt als een landmark in het vlakke polderlan gesitueerd binnen een kader van hoge . Op deze kavels kunnen mensen zélf hun eigen huis ontwerpen en bouwen. De verkoop vindt plaats in de Kavelwinkel . Overgooi is de parel van Almere en ligt achter de dijk van het Gooimeer. Hier woont u vlakbij boswachterij Almeerderhout, Stadslandgoed De Kemphaan en een 27-holes golfbaan. Een bijzondere omgeving met de allure van een landgoed.


Totaal Twee onder n kap in Almere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts