dinsdag 15 augustus 2017

Berken multiplex 6mm

De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Zeker de 6mm dikke variant is daarom bij uitstek geschikt voor eindproducten, producten die vaak aangeraakt worden en voor mechanische toepassingen. Berken multiplex is relatief hard en stijf. Bekende toepassingen van dit 6mm dikke berken mutliplex zijn bijvoorbeeld de open source 3D printers zoals Ultimaker en.


Populieren triplex is een wit tot grijsachtige houtplaat geschikt voor betimmeringen binnenshuis.

Na licht opschuren is het aanbrengen van één laklaag. Prijslijst: prijzen multiplex. Standaard Interieurplaat. B-fineer: Geschikt voor transparante afwerking. Kwasten tot 6mm zijn toegestaan, evenals een natuurlijke kleurvariatie.


Verkleuringen in één plaat tot max. In ons assortiment multiplex vindt u panelen die verschillen van kwaliteit.

Wij helpen u graag met het bepalen van de, voor uw toepassing, juiste kwaliteit. Los van de houtsoort geldt voor multiplex dat voornamelijk de kwaliteit van het dekfineer bepalend is voor de kwaliteitsaanduiding van het plaatmateriaal. De platen zijn opgebouwd uit mooie dunne laagjes, het is sterk en glad geschuurd.


De meest voorkomende klasse. Algemene informatie MULTIPLEX. Deze berken multiplex plaat van 6mm is zeer geschikt voor het werken met fijne afwerking.


Op zoek naar Figuurzaaghout berken multiplex 6mm van Marjo? Marjo Speelgoed beschikt over een enorm assortiment educatief speelgoed! Onderstaand geven wij u een overzicht van de meest gangbare dekfineerkwaliteiten met daarbij een summiere omschrijving. Wilt u een uitgebreide kwaliteitsomschrijving ontvangen, dan zullen wij u deze op uw verzoek graag toezenden. Te zagen in de door u gewenste afmetingen.


Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Omschrijving: hoogwaardig Russisch berken triplex. Toepassing: droge- vochtige - en buiten omstandigheden. Afwerking: conform verwerkingsvoorschriften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts