donderdag 17 augustus 2017

Industriele salontafel

Vind industriele salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Industriële salontafels.


Er zitten in ons assortiment vele industriële salontafels die jouw woonkamer kunnen verrijken met de stoere uitstraling die ze hebben. We hebben deze industriële look in ronde salontafels maar ook vierkante en rechthoekige varianten.

Wij hebben zelfs kisten die we gebruiken . De koffietafel, salontafels , salonbollen, bijzettafels en overige kleine tafels in alle verschillende vormen van vierkant tot aan rond. Of je nou een witte, grijze, zwarte of houten tafel koopt, . Of je nu van grote salontafels op een vaste plek houdt, liever een aantal kleine ronde (in elkaar schuifbare) tafeltjes bij elkaar zet of de voorkeur geeft aan een salontafel met opbergmogelijkheid: bij Meubelpartner. Van stoer industrieel tot romantisch ron van mooi. Met daaronder een zwart metalen onderstel.


De bladen zijn allen uniek, maar komen overeen in kleurstelling.

Door het gebruik van robu. Salontafels koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Geef jouw interieur een stoere en industriele boost met de London salontafel.


Met deze eyecatcher in huis komt een industriële en robuuste look helemaal tot zijn recht. Het blad is gemaakt van fineer hout en het onderstel van de salontafel is van licht zwart metaa. Als het gaat om eettafels, biedt de MySons-collectie een ruim aantal modellen, gemaakt van diverse materialen. Ze zijn er in verschillende vormen en stijlen en ze zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. We hebben onder andere eikenhouten tafels, eiken eettafels, industriële salontafels en teak eettafels.


Tegenwoordig zie je steeds meer industriële en vintage meubels in de woonkamer staan. Snelle levering van industriele salontafel in Nederland en Belgie. Met liefde, vakmanschap en veel energie produceren wij deze kwalitatieve en tijdloze stoere salontafel.


Stel bij Stationje houten salontafel zelf samen zoals jij deze wilt hebben. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en . BENKO ANTIEKE BOUWMATERIALEN.

Maatvoering: 120x60x47cm. Fraai vormgegeven Scandinavische salontafel van stoere steigerhouten planken. Het onderstel is gemaakt van een stalen frame voor een strakke en industriele u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts