woensdag 16 augustus 2017

Trap op maat kosten

Uiteraard kunt u er voor kiezen om een gewone, standaard trap in huis te halen, maar het is eveneens mogelijk om te opteren voor een trap op maat. Een nieuwe trap die perfect past in jouw woning? De gemiddelde prijs voor een trap op maat is € 1. Vind je opties en actuele prijzen op HomeDeal.


Wil je graag dat je nieuwe trap meteen bekleed wordt, dan wordt . Ontdek hier meer info over de kosten van een trap.

Hoeveel kost een nieuwe trap ? De kostprijs is zo hoog omdat de treden perfect op maat moeten worden gezaagd. Van gelijkvloers naar 1ste verdieping. Prijsberekening trappen.


Van 1ste verdieping naar 2de verdieping. Omdat het maken en plaatsen van elke trap maatwerk is, kunnen wij u geen vaste prijzen geven. Vraag dus nu een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die de vries trappen u biedt om aan uw wensen te voldoen. Past uw stijl bij houten trappen , klassieke trappen of designtrappen ?

Na we zo vershoten waren van de prijs voor onze binnendeuren, wil ik hier het volgende eens vragen. We hebben volgens ons lastenboek een trap voorzien van € 1. Zou toch graag weten indien ik weer het varkentje dien aan te spreken. Die kerel doet ook werk voor het koninklijk paleis dus het . Hij gaf aan dat hij bij een aantal partijen dezelfde prijsaanvraag had gedaan en vervolgens van de goedkoopste aanbieding gebruik zou gaan maken. Op zich natuurlijk niets mis mee, ware het niet dat er verschillende producten werden aangeboden.


Het lastige met op maat gemaakte design trappen is . Let op: het maken van een trapgatsparing zit hier niet bij inbegrepen. Vergeleken met andere aanbieders levert houtentrappen. Ons streven is dan ook de prijs voor iedereen zo laag mogelijk te houden. De prijs van een houten trap op maat wordt vooral interessant wanneer je moet werken met een kwartdraai, bordes of volledige draai.


Hoewel hout als materiaal niet altijd de goedkoopste keuze is, zal de vlotte bewerkbaarheid en het lichte gewicht er toch voor zorgen dat het prijskaartje gunstig uitdraait. Een trap van aluminium is bijvoorbeeld goedkoper dan een houten trap in massieve eik. Bouwpakketten voor de doe-het -zelvers zijn al te verkrijgbaar vanaf 5euro.


Voor een draaitrap op maat mag je. Hier kunt u zien wat het leveren en monteren van een nieuwe trap of trappen en eventuele toebehoren gaat kosten. Bij de volgende trappen zijn we ervan uitgegaan van het leveren en monteren van trappen met een verdiepingshoogte van tot m.

Hier ziet u slechts enkele voorbeelden van de houtsoorten die wij in het assortiment hebben. Deze prijs is voor een . In dit artikel worden alle mogelijkheden en prijzen per keuze besproken. De prijzen zijn vanaf € 47- exclusief BTW. Ga snel naar: nieuwe trap – traprenovatie – prijs op maat ontvangen . Je huis is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl wanneer het aankomt op het inrichten van zijn of haar huis.


Het is dan ook heel prettig wanneer je bij het inrichten van jouw huis ook je eigen stempel kan drukken op je interieur. Je meubels zijn maar één kant. Trappenmakers met oog voor kwaliteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts