maandag 21 augustus 2017

Glijbaan 2dehands

Met dit UV-bestendige houten speeltoestel met kleurrijke accessoires, kunt u van uw achtertuin een echte speeltuin maken. Deze hoogwaardige ho… € 5899. Houten schommel met speelhuisje en glijbaan.


SMOBY GLijbaan XL Met een glijlengte van 2cm. Glijbaan lichtjes gescheurd (zie foto). Uiteinde licht verkleurd door de zon maar in goede staat en garant voor urenlang speelplezier… € 300.

Hoogste bieder mag deze komen halen. Speeltoestel van Jungle Gym met schommels, glijbaan , loopbrug en klimtoren. Onder het huisje mogelijkheid tot plaatsten zand… € 4500. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek kidscorner, speelgoed buiten, speeltuigen.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Basispaal met ring NIJHA. Nijha speeltoestel (delig schot). De intercommunale van het zwembad in Maaseik verkoopt de oude waterglijbaan van het vroegere zwemcomplex.


De hoogste bieder heeft prijs.

Een speeltoestel, ook wel speeltoren genoem is een combinatie van onderdelen als een glijbaan , schommel en klimtoestel. Je kunt kiezen uit ( duurzame) houten speeltoestellen en lichtere kunststof toestellen. Kunststof kan verkleuren door uv-stralen, maar veel speeltoestellen hebben een anti-uv- coating.


Little Tikes eerste glijbaan. Nog in zeer goede staat, heeft altijd netjes binnen gestaan. EergisterenGrijpskerke . De beste tweedehands ikea glijbaan resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Info over tweedehands glijbaan. Resultaten van zoekmachines! Tweedehands attractie kopen.


Door vervangingen in het eigen verhuurassortiment of inruil van klanten bij de aanschaf van nieuwe producten hebben wij regelmatig tweedehands springkussens en attracties te koop. De meeste springkussens, stormbanen of glijbanen die worden aangeboden verkeren nog in goede staat. Voor de ouders zijn er zitbanken.


Ook de ultieme strandvakantie kunt u hier beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts