vrijdag 18 augustus 2017

Walnoot tafelblad

Koop of Verkoop walnoot op Marktplaats. Walnoten eettafel gemaakt van Noord Amerikaans walnoten, een prachtige helaas kostbare houtsoort, afkomstig uit de Noordelijke bossen van de VS. De walnoten tafel hier is het . De Rikke is een massief houten tafel, met een tafelblad van hout of Fenix. Een tafel met een fraai en functioneel design.


De tafel is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen.

Je vindt ze bij Mega Horeca, de goedkoopste webshop in Horeca Meubilair. Exclusief assortiment tafelbladen hout van massief hout. Kies uw model, kleur, afmeting en bestel online.


Gratis verzending op uw tafelblad ! Zeer robuust blad voor iedere toepassing. Ook wel notenhout, notelaar of walnoot genoemd. Bijzonder geschikt als tafelblad , werkblad of basis voor uw eigen ontwerp.


Fijne kwaliteit met Prime codering. Kleine noesten zijn toegestaan en gevuld met een contrast verhogende, fraaie zwarte kunsthars.

De achterzijde van het . Met Eettafel Max van Tema Home FR staat niets het perfecte diner nog in de weg. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen fantastische prijzen. Een blad van massief notenhout, bruikbaar als tafelblad , werkbla bureau, keukenblad en badkamerblad. Tafelblad massief notenhout. Geleverd als kit, eenvoudig te monteren.


Aarzel niet en bestel onze gratis kleurstalen om uw keuze te bepalen. Massief houten designtafel met een scherpe vorm. De Gunni is een houten eettafel van massief hout. Een stevige tafel in de kenmerkende Scandinavische stijl.


Een eettafel met scherpe lijnen. Dit maakt het tot een functionele tafel met een heldere vorm. SavOkse heeft een serie Scandinavische tafels ontworpen. De Samt tafel kenmerkt zich door zijn ronde hoeken en schuin geplaatste poten.


Dit geeft de Samt een licht en speels karakter. Alles aan de tafel is glad afgewerkt. Bestel nu voor € 2400!


Granada tafel met extra tafelblad , het product is te verkrijgen in verschillende kleuren. Heb je weinig ruimte maar wil je toch een echte design eettafel?

De Eettafel T-Bar heeft een compact ontwerp met een vierkant tafelblad. De poot is eveneens vierkant vormgegeven . Deze trendy bartafel is werkelijk een blikvanger. De Bartafel T-Bar is ontworpen door het meubelmerk Sixtens.


De bartafel wordt gekenmerkt door een robuuste vierkante tafelpoot welke gemaakt is van roestvrijstaat. Rechthoekige tafelbladen vindt u bij HorecaTraders. Vandaag besteld = morgen binnen.


Werzalit rechthoekig tafelblad walnoot 110x70cm. Het vierkante tafelblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts