maandag 14 augustus 2017

Meranti potdeksel

Meranti rabatdeel Afdrukken. Maak hieronder een keuze door op de afbeelding of tekst te klikken. In het venster wat dan opent kom alle info over het produkt te staan. Afmeting 18x142mm (dikte x breedte).


Werkende breedte maat is 133mm.

De delen zijn onbehandel zichtzijde gegrond of alle zijde gegrond. Groothandel in houten gevelbekleding. Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen heeft zich, als groothandel, gespecialiseerd in de in- en verkoop van (grote) partijen houten gevelbekleding. VUREN RABATDEEL 18MM X 140MM GESCHAAFD. REDCEDAR RABAT 18MM X 140MM GESCHAAFD GEGROND.


MERANTI RABAT X 127MM. Rabat houtsoorten die wij leveren zijn: western red cedar, meranti , vuren, rabat halfshouts Frake en en vuren verduurzaamd. Potdekselplanken in alle soorten en maten.

Western Red Cedar is een naaldhoutsoort. Deze rabatdelen staan bekend om de grote kleurenvariaties die kunnen voorkomen. Loura Gamela rabat is uitermate geschikt voor gevelbekleding en . Dit maakt ook de kans op beschadiging van de afwerklaag kleiner. Bij potdeksel - en opdekwerk gelden voor de lengte: draadnagels: minimaal x de dikte van . Vuren, douglas, plaatmaterialen, tuinhout, schuttingmateriaal en isolatie materialen voeren wij zoal in ons assortiment.


Zwart zweeds rabat met een werkende breedte van 17. Deze planken zijn van douglas hout en rondom 2x gespoten. Zeer nette planken die uitstekend te gebruiken zijn voor het bekleden van uw overkapping.


Eternit siding cedral zijn potdeksel panelen met een houtmotief (wood) of met een glad oppervlakte (smooth). Verkrijgbaar is diverse kleuren voor het bekleden van uw gevel of schuur. De naam zegt het al, eternit sding cedral click wood . Bewerking, Geprofileerd. Alleen uitstekende kwaliteit gevelbetimmering voldoet.


Met gevelbetimmering van Parren Hout maakt u de juiste keuze. De gevelbetimmering is uitgevoerd in dark red meranti , western red cedar, vuren en onder hoge druk behandeld . Douglas hebben wij ook in planken en in zweeds potdeksel rabat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts