maandag 14 augustus 2017

Meranti kozijnen op maat

Timmerfabriek Drijfhout maakt en levert meranti kozijnen op maat. Wij maken het voor u en zetten de kozijnen standaard in een grondverf van een kleur naar uw keuze. Al onze kozijnen zijn uitgevoerd in meranti kozijn hout.


Al onze deurkozijnen zijn uitgevoerd met hang en sluitwerk met politiekeurmerk. Ramen tegen meerprijs politie keurmerk.

Als u een offerte op maat wilt aanvragen, kunt u een fax of e-mail sturen naar ons kantoor. U krijgt dan spoedig een . De kozijnen worden op maat gemaakt en zijn fabrieksmatig behandeld met watergedragen verf. Vraag gratis én vrijblijvend offertes op maat aan via onze online offerteservice. Kozijnen zijn geschikt voor stompe uitvoering van de deuren. Houten kozijnen op maat.


Verschillende types houten tuindeuren, Multifunctioneel, creëert een ruimtelijk effect. De houten meranti hefschuifpuien van .

Bestel vandaag nog uw houten raamkozijnen op maat ! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte deurkozijnen , raamkozijnen , schuifpuien en tuindeuren. Wist u dat hardhouten kozijnen heel wat voordelen hebben? Allereerst de charme die het met zich meeneemt en de authentieke uitstraling.


Maar praktisch gezien zijn houten kozijnen ook erg . Zij maken uw houten kozijnen precies op maat van uw wensen en zorgen voor een vakkundige montage in uw woning of bedrijf. De Kozijnenman voor al uw hardhout kozijnen. Voordelige, online raamkozijnen kopen in onze webshop. De profilering voorkomt het zelf moeten schaven van het hout en biedt een belangrijk kostenvoordeel. Profiel A: geschikt als.


Koop of Verkoop meranti kozijn op Marktplaats. Dit is ook de reden waarom alles voor plaatsen keer gegrond wordt. Onze kozijnen en deuren zijn van de beste houtsoorten en altijd naar wens van de klant.


Wij maken veel naar uw . Door middel van vingerlassen wordt deze verlengd. Meranti Kozijnprofiel A.

Door deze techniek worden de delen in elkaar geschoven en verlijmd. Heeft u kozijnen nodig voor de ramen en deuren van een nieuwe woning of bedrijfspand? Wilt u in een monumentaal gebouw nieuwe kozijnen plaatsen die tot in detail authentiek zijn?


De mogelijkheden zijn oneindig. We maken deurkozijnen , raamkozijnen , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts