vrijdag 18 augustus 2017

Hout voor balkonhek

Wij produceren hardhouten balkonhekken op maat, eenvoudig zelf te monteren. Alle balkonhekken zijn gemaakt van hardhout. Levering door heel Nederland. De buren enzo hebben planken van hardhout.


Dit vind ik nogal kostbaar en bovendien wordt veel hardhout nog steeds gekapt in oerbossen. Renoparts levert houten balustrades op maat met een authentieke uitstraling en een levensduur tot wel jaar!

Kom het ervaren in onze showroom aan de Industrieweg in Vianen. Al onze balkonhekken worden in eigen machinale vervaardigd. De meeste in hardhout, eventueel kan dit ook een andere houtsoort zijn. Uiteraard plaatsen we de balkonhekken desgewenst ook. De hekken worden in de grondverf, dan wel compleet afgespoten in de lak (op)geleverd.


Ook de meeste gecompliceerde . U kunt natuurlijk van losse planken en palen een hekwerk rond uw tuin maken, maar bij Nobelhout hebben we ook een uitgebreid assortiment kant en klare hekwerken in diverse houtsoorten, zoals. Balkonhekwerk Hardhout .

Een striphekwerk of stripbalustrade is vergelijkbaar met een stalen balkonhekwerk. Het verschil is dat de spijlen zijn vervangen door stripstaal. Hierdoor hebben de hekwerken de uitstraling van een houten balustrade met de levensduur van een stalen balkonhekwerk. Bij de galerijen en balkons behorende draagconstructies, zoals kolommen en kespen zijn fraai, duurzaam maar ook vaak veel voordeliger dan andere. Als je een houten hekwerk wilt van hele goede kwaliteit kies je voor een hardhouten balustrade.


Een balkonhekwerk van hardhout gaat langer dan jaar mee en heeft een mooie luxe uitstraling. De prijzen van hardhout liggen vanwege het kwaliteitsverschil een stuk hoger dan geïmpregneerd hout. De prijs van een balustrade hangt, naast de afmetingen, vooral af van het materiaal. Zo is een houten balkonhek veel goedkoper dan een roestvrijstalen balustrade.


Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende materialen en de bijbehorende prijzen. Er kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld . In de tabel geven wij u een overzicht van de gemiddelde prijzen. Wilt u bijvoorbeeld een houten balkonhekwerk met van . Een houten vloer versterkt het natuurlijke gevoel op je balkon of dakterras.


Kies het juiste houtsoort uit het ruime assortiment hardhouten tuintegels en vlonderplanken om je terrasvloer aan te leggen. Bescherm en behoud de kleur van de houten vloer door deze te impregneren en een extra waxlaag aan te brengen. Een ander heel belangrijk punt is dat de palen die het hek dragen natuurlijk nooit met hout op het zink mogen staan, of met zink om het hout heen gespijkerd.


Dat laatste deden ze vroeger overal, maar weer dat onderhoud hè.

Dus door de kieren die even later tussen het hout en het zink ontstaan loopt het . U wilt veilig op uw balkon zitten, maar de bescherming moet wel bij het huis passen? U bepaalt zelf welk type balkonhekwerk het beste bij uw huis past. Onderhouds en klussen bedrijf de Ruijter, het adres voor al uw bouw werkzaamheden. En toch blijkt het mogelijk bij balkonhekken , vertelt Piet Versteeg, grondlegger van Versteeg Metaal Groep (VMG).


Houten Hekken in alle vormen en maten! De crux zit in het achterwege blijven van het verzinken en de mede daardoor mogelijk geworden materiaalbesparing. Onze producten van glas, staal en aluminium zijn uitermate populair bij onze klanten, omdat ze op het gebied van onderhoud minder bewerkelijk zijn dan traditionele houten varianten.


Voor dit Haarlemse appartement is gekozen voor een combinatie van hout en staal waardoor het goed past bij de uitstraling van de historie van de binnenstad. De contrasterende kleuren van wit hout en zwarte poedercoating geeft een fris en grafisch effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts