woensdag 23 augustus 2017

Buigbare trapleuning

Bijvoorbeeld als u een bestaande wenteltrap heeft, waarvan de trapleuning aan vervanging toe is. Er zijn houten buigbare trapleuningen die bestaan uit dunne plankjes, deze hebben het profiel van de . Deze trapleuning is met de hand te buigen en daardoor een uniek product. Bestel online bij Stair Care.


In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe onze buigbare trapleuningen gebogen en gemonteerd moeten worden. Unfortunately we could not load the video player as it .

De leuningen zijn kant-en-klaar, waardoor er niet meer geschuurd of geschilderd hoeft te worden. Door de unieke bouw zijn ze tevens geschikt voor iedere trap! Onze buigbare kunststof trapleuningen maken het kiezen en monteren van de goede trapleuning makkelijker dan ooit. Houten trapleuningen die veel worden toegepast zijn namelijk meestal onbehandeld en moeten nog worden gezaagd op de juiste lengte, geschuurd worden en voorzien van een verf of een laklaagje. De set is eenvoudig te monteren en bovendien buigbaar.


Een Design Decor trapleuning is natuurlijk niet van écht hout of steen en niet net zo makkelijk buigbaar. Maar inmiddels hebben we al zoveel ervaring met de Design Decor trapleuningen dat we deze voor u moeiteloos in de door u gewenste curve kunnen buigen. Voor uw inmeting kunt u een speciaal formulier voor de .

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Behandeling, Onbehandeld. See what people are saying and join the conversation.


Bij Urban Steel stel je zelf je inox producten samen en stellen wij voor jou een zelfbouwpakket samen. Buigbare houten handgreep Lengte 3. Monteren doe je zelf of je maakt gebruik van onze plaatsingsdienst. Om onze buigbare trapleuning te promoten hebben wij een mooi filmpje gemaakt. Hierin kunt u zien hoe eenvoudig u deze leuning met de hand kunt buigen.


Trapleuningen voor ieder soort trap. Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw trapleuning direct online. Toepasbaar voor elke trap! Kunststof trapleuning - onderhoudsvrij.


Er zijn buigbare en rechte delen, zo kunt u de trapleuning buigen voor de juiste kromming van uw trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts