donderdag 17 augustus 2017

Plantenrek binnen ikea

Wij bieden een ruime keus aan sierpotten en planten. We hebben potten in allerlei kleuren en alle soorten planten, allemaal voor betaalbare prijzen. Bekijk onze plantenstandaarden en piedestals. Laat je inspireren op IKEA.


Groene vingers maar weinig ruimte?

Ga de hoogte in met een verticale tuin. Meer en meer komt er een verschuiving naar gezelligheid in eigen tuin. Ikea , eigenlijk zijn we er allemaal best wel dol op.


Bloemstuk voor communie maken . Want geef toe, ze hebben echt wel leuke en handige producten en het is betaalbaar. Een nadeel is alleen dat je het natuurlijk bij iedereen tegenkomt. Maar daarom zijn er Ikea hacks, oftewel een eigen twist geven aan een bepaald product.


Plantenrek met bijpassende potjes, zowel geschikt voor binnen als buiten.

Gaat weg wegens verhuizing. Met krijtbord stuk om zelf op te schrijven. Zo goed als nieuw Ophalen. Omring jezelf met mooie herinneringen, beelden waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.


Zo creatief én makkelijk om zelf te maken. Wikkel ijzerdraad om houten keukengerei heen en knoop het aan de bovenkant aan elkaar. Hang je zelfgemaakte ladder boven de klimplant voor een extra steuntje in de rug. Deze unieke eyecatcher geeft je tuin een speelse uitstraling.


Hoekmeubeltje plantenrekje wit metaal. Bent u op zoek naar een plantenrek ? De slimste IKEA -hacks voor ieder huis. IKEA -producten mogen dan niet zo heel origineel zijn, ze lenen zich perfect om je eigen twist aan te geven. Daarom verzamelde Huurwoningen.


Met het SATSUMAS plantenrek haal je deze winter je tuintje in huis. In het bamboe rek kan je wel vijf potten kwijt, zonder dat het veel ruimte inneemt. Daarnaast ziet deze mini- binnentuin er heel leuk uit in je keuken of huiskamer.


Door de KNUFF-lectuurbak aan de binnenkant van je keukenkastje te bevestigen, creëer je eenvoudig extra ruimte en heb je je spullen ook nog eens binnen handbereik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts